Christiane F

Christiane Vera Felscherinow, beter bekend onder de naam van Christiane F is geboren op 20 mei 1962. Ze groeide op tussen de echtelijke problemen van zijn ouders in een voorstad van Berlijn gemaakt van beton en verboden en in de adolescentie, zij het grootste deel van zijn tijd buiten haar huis. Op de leeftijd van 12 jaar, die zij verbruikt voor het eerst hachish, op de leeftijd van 13 jaar begon zij aan snifer van heroïne en voor de dag van haar 14 jaar, zij brengt zelf haar eerste dosis. De spiraal leidt naar de bodem en Christiane is tot prostitutie gedwongen om geld te verdienen voor zijn dagelijkse dosis. In 1978 ontmoet hij met twee journalisten die zijn onderzoek naar de jonge daklozen Berlijn geeft geboorte aan een biografie die zich in Duitsland als geheel. Aan de uitgang van het boek, Christiane heeft een leven zonder drugs, werkt ze zelfs enige tijd in een boekhandel, maar het geld gaat naar het boek laat hem te stoppen met werken. In 1981 lot wanneer de film chronicling de geschiedenis van Christiane, de laatste promoties, zodat over de hele wereld.
Op het interview uitgezonden op televisie, zij terecht in een onbekende wereld aan haar, maar vrijgegeven bijna net zo plotseling als de modi zijn vluchtig. In 1983 werd ze gearresteerd voor het bezit en de drug is veroordeeld tot de gevangenis. Zijn zin, ze woonde in Griekenland voor ongeveer 6 jaar met een man die is aangehouden, enkele dagen voor hun huwelijk voor de drug bezit. Christiane keerde terug naar Berlijn voordelen van het vervangende middel methadon waardoor zij uiteindelijk te wonen bijna normaal. In 1996, gaf ze de geboorte van een kind. Vandaag de dag, het voorkomt de media omdat ze er genoeg van altijd te worden erkend als een drugsverslaafde en een prostituee en besteedt al zijn energie aan het verhogen van haar kind.

Christiane F Biographie auf Deutsch - Christiane F Biography in English - Christiane F Biografía en español - Christiane F Biografia in italiano - Christiane F Biographie en Français - Christiane F Greek Biography - Christiane F Biografie in het Nederlands - Christiane F Biografia em Português - Christiane F Biografia w jezyku polskim - Christiane F Biography in Russian