Chairlift

Groep Chairlift werd geboren uit de vergadering door Aaron pfenning (compositie, zang, elektronica, gitaar) en Caroline Polachek (compositie, zang, synthesizer) in 2005 aan de universiteit van Colorado (Verenigde Staten). Aanvankelijk had het duo werd gevormd tot het componeren van muziek voor de achtergrond spookt huizen. "
In 2006 trad het duo voor de gelegenheid door bassist Kyle McCabe opgenomen een EP "Zomertijd". In 2007, Patrick Wimberly (drums, bas, keyboards) is het derde lid van de Chairlift. De band is de muziek, vooral elektronische, verleidt een label beslist kans te geven aan de groep. Het album "Heeft U Inspire You" werd uitgebracht in 2008. De elektro-pop titel "Blauwe plekken" wordt genomen voor de commerciële lancering van de vierde generatie iPod Nano en laat de groep te komen.

Chairlift Biographie auf Deutsch - Chairlift Biography in English - Chairlift Biografía en español - Chairlift Biografia in italiano - Chairlift Biographie en Français - Chairlift Greek Biography - Chairlift Biografie in het Nederlands - Chairlift Biografia em Português - Chairlift Biografia w jezyku polskim - Chairlift Biography in Russian