Jonatan Cerrada

Jonathan Cerrada Moreno werd geboren op 12 september 1985, in Luik in België. Hij woont in Ans, met zijn ouders en Victoria Valentine en zijn vier broers en zussen: Julien, Rafael, Audrey en Raquel.
Op 8 jaar, werd hij chorister en een paar keer solist bij de Koninklijke Opera van Wallonië.
Hij begon met het componeren van zijn eigen nummers rond de leeftijd van 10 jaar en draait geleidelijk naar het ras, jazz. Hij verliet de opera in 14 jaar om deel te nemen aan wedstrijden. 17 jaar, hij heeft zijn eerste televisie-uitzending haak in België: "Voor de Glorie '. Het gaat in de fout in de halve finales, maar zijn prestatie werd opgemerkt door de organisatoren van concerten en hij begon te doen, alleen of in combinatie met opleiding, concerten op de lokale scene.
Parallel aan zijn studie aan de Academie Gretry, waar hij leerde piano, dansen en zingen, hij probeerde zijn geluk in de verschillende gietstukken, zang wedstrijden en records ook reclame voor de radio.
In 2003, Jonatan Cerrada, neemt deel aan het programma "A la recherche de la Nouvelle Star '. Hij wint de wedstrijd en een album opgenomen die al als een van de grootste talenten van zijn generatie. Hij bevestigde zijn talent schrijver, componist en zanger vooral de prachtige stem in juni 2005 het verlaten van zijn tweede album "The Evidence Van CONTRAIRE." Het succes van dit tweede opus is niet te gaan, maar Jonatan weigeringen steeds tolk van Arthur Rimbaud in een musical in 2007 en vervolgens in 2008 door deel te nemen aan de musical "Ik m'voyais." Het is ook de opstelling van zijn derde album moet worden geregistreerd in het Spaans.

Jonatan Cerrada Biographie auf Deutsch - Jonatan Cerrada Biography in English - Jonatan Cerrada Biografía en español - Jonatan Cerrada Biografia in italiano - Jonatan Cerrada Biographie en Français - Jonatan Cerrada Greek Biography - Jonatan Cerrada Biografie in het Nederlands - Jonatan Cerrada Biografia em Português - Jonatan Cerrada Biografia w jezyku polskim - Jonatan Cerrada Biography in Russian