Kim Cattrall

Kim Cattrall werd geboren op 21 augustus 1956 in Liverpool, Engeland, maar groeide op in Canada tot de leeftijd 11. Zij heeft daarop besloten om terug te keren naar Engeland om de integratie van de London Academy of Music and Dramatic Art. Zeer ambitieus, ze heeft haar studie aan de American Academy of Dramatic Arts in New York, benadrukken dat terwijl Kim werd 15 jaar. Een briljante student, is zonder problemen te voorkomen krijgt zijn diploma. Vervolgens is ze lanceert in actieve leven, en van tevoren in kennis van gietstukken gietstukken, en landde vervolgens zijn eerste rol in 1975 in "Rosebud" door Otto Preminger.
Universal de opmerking en dit te ondertekenen met de Universal Contract Player System. Op weg zowat overal, in theater, film, televisie, de mooie Kim investeerde het midden en lijkt vastbesloten te blijven met 'Porky's "in 1982," Police Academy "in 1984," Hold Up "in 1985 en nog een lange reeks, tot de coup de gratie van "Sex and the City" in 1998. Gedurende 7 jaar of 6 seizoenen, het is een charmante persoonlijkheid van de gewone en zijn seksuele eetlust altijd innassouvis. Zeker de meest extravagante van deze band sublieme thirtysomethings, het karakter van Samantha veel als de fans van de serie en maakt Kim Cattrall chouchoutes een van de kleine scherm.
In 2004, toen de serie is afgelopen, op weg naar de prachtige film is dan ook in verschillende werelden dat het publiek dat van "Ice Princess" door Tim Fywell. In 2008 met "Sex and the City, The Movie" Kim Cattrall neemt de leidende rol van zijn leven.

Kim Cattrall Biographie auf Deutsch - Kim Cattrall Biography in English - Kim Cattrall Biografía en español - Kim Cattrall Biografia in italiano - Kim Cattrall Biographie en Français - Kim Cattrall Greek Biography - Kim Cattrall Biografie in het Nederlands - Kim Cattrall Biografia em Português - Kim Cattrall Biografia w jezyku polskim - Kim Cattrall Biography in Russian