Laëtitia Casta

Laëtitia Casta werd geboren in Pont-Audemer 17 mei 1978 van een Corsicaans vader en een moeder Norman. Het was tijdens de vakantie op Corsica is opgemerkt door de fotograaf van een groot bureau. Het bureau Madison dringt er bij de jonge Laetitia en ze begon haar carrière als model voor grote scrollen mode of vraag een van de tijdschriften. In de eerste voorzichtige en zich ervan bewust dat de modellering carrière te kort is, Laëtitia geïnteresseerd in film sinds 1999 door het draaien in "Asterix en Obelix tegen Caesar" naast Depardieu en Toetsen.
Met een talentvolle actrice erkend door alle, Laëtitia ingaan op TV in "De Blauwe Fiets." In 2001 na de verfilming van "Les Ames Fortes," het een break te geven aan de geboorte van haar dochter Sahteene (De vader is Stephane Sednoui). Laetitia vervolgens weer het pad trays, maar ook in 2004 het startsein gegeven voor een nieuwe uitdaging: het spelen in een theaterstuk (Ondine) geënsceneerd door Jacques Weber. Dus, Laetitia toont ons dat het niet alleen een meisje in de plastic onberispelijk, maar een jonge vrouw vol talent die niet aarzelt om risico's te nemen voor ons tonen. Het markeert een nieuwe break in 2006 te geven geboorte aan een tweede kind (Orlando wie de vader is Stefano Accorsi met wie Laetitia delen van zijn leven sinds 2003) dan vinden de manier waarop studio's in 2007 de leidende rol te spelen in "Meisje En De Wolven ". In 2009 zal worden getoond aan de kassa "Faces" naast Fanny Ardant.

Laetitia Casta Biographie auf Deutsch - Laetitia Casta Biography in English - Laetitia Casta Biografía en español - Laetitia Casta Biografia in italiano - Laetitia Casta Biographie en Français - Laetitia Casta Greek Biography - Laetitia Casta Biografie in het Nederlands - Laetitia Casta Biografia em Português - Laetitia Casta Biografia w jezyku polskim - Laetitia Casta Biography in Russian