Vincent Cassel

Vincent Cassel is geboren op 23 november 1966 in Parijs, Frankrijk. Hij studeerde drama aan de Actors Institute in New York vóór de toetreding tot de troupe in Parijs door Jean-Louis Barrault. Hij maakte zijn eerste stappen in de film in 1991 in "The Keys to Heaven" door Philippe de Broca. Een paar jaar later, hij voldoet aan Mathieu Kassovitz, die gidsen in "Métisse" in 1993, "La Haine" in 1995, en "Les Rivieres Pourpres" in 2000.
In de schijnwerpers, Vincent geeft zichzelf grondig en zorgvuldig te werk elk van de karakters die hij tolk. We hebben gemerkt zijn passie in 1997 in "Dobermann", of haar moed in 1999 in "Jeanne d'Arc". Net als een bal op facet, het genie van de zevende kunst heeft een oneindig aantal gezicht en blinkt uit door een buitengewoon talent.
Wij zijn dan ook weer een beetje persoonlijkheid in "De Student", "Olivier Schatzky, dan een ander in 'On My Lips" van Jacques Audiard.
Sinds 2002 is hij nodig had op het grote scherm in Amerika "Nadia" met Nicole Kidman, maar ook in "Ocean's 12" uitgebracht in 2004. Het is ook aan te tonen "Van het convenant van de Wolven" in 2001, "onomkeerbare" in 2002 en "Secret Agents" in 2004 samen met haar sublieme vrouw Monica Bellucci (met wie hij een meisje genaamd Deva). Enchainant successen, Vincent Cassel zal optreden in 2008/09 Jacques Mesrine in beide delen van de films "Van Death Instinct" en "Public Enemy No 1".

Vincent Cassel Biographie auf Deutsch - Vincent Cassel Biography in English - Vincent Cassel Biografía en español - Vincent Cassel Biografia in italiano - Vincent Cassel Biographie en Français - Vincent Cassel Greek Biography - Vincent Cassel Biografie in het Nederlands - Vincent Cassel Biografia em Português - Vincent Cassel Biografia w jezyku polskim - Vincent Cassel Biography in Russian