Vanessa Carlton

Vanessa Carlton is geboren op 16 augustus 1980 in Milford (PA, Verenigde Staten). Ze dankt haar moeder een pianist voor het leren van de piano al vanaf jonge leeftijd en is erg snel met een smaak voor dat instrument. Toch is het beroep van de muziek is niet de sterkste en de jonge Vanessa droom om een danseres. Na drie studies aan het American Ballet, verlaat ze de hoop op een carrière als danser in concurrentie met andere meisjes is moeilijk en permanent. Het is vervolgens aan zijn eerste liefde, en geduwd door haar vader, ze speelt zijn eigen composities in kleine kamers. Zijn talent maakt het snel en Vanessa ondertekenen van een contract met een platenmaatschappij in 2002.
Haar eerste album, "Wees Niet Niemand", in de nasleep lot. Het eerste werk is uitgevoerd door de single "A Thousand Miles' die omcirkelde de wereld op de golven en de draaitafels. Keerde zij terug in 2004 met "Harmonium" dat wordt gebruikt voor de bevestiging van al het goede we dachten van deze sublieme schoonheid bruine stem heerlijk éraillée. Geholpen door haar vriend, producent Stephan Jenkins, Vanessa lot in 2007 het derde album (Heroes & Thieves), die we nog rockend voor lange uren en vers.

Vanessa Carlton Biographie auf Deutsch - Vanessa Carlton Biography in English - Vanessa Carlton Biografía en español - Vanessa Carlton Biografia in italiano - Vanessa Carlton Biographie en Français - Vanessa Carlton Greek Biography - Vanessa Carlton Biografie in het Nederlands - Vanessa Carlton Biografia em Português - Vanessa Carlton Biografia w jezyku polskim - Vanessa Carlton Biography in Russian