Mariah Carey

Mariah Carey werd geboren op 27 maart 1970 in New York van een vader mestizo (Venezolaanse & zwarte Amerikaanse) en een Ierse moeder. Na de scheiding van haar ouders, ze is opgegroeid door zijn moeder die hij ontdekte in een bepaalde vocale talent en duwden het meisje te ontwikkelen.
Van een zingende prestaties in diverse shows en festivals jonge Mariah smederijen langzaam. In 1987, voltooide zijn studie verhuisde ze naar Manhattan, waar ze verschillende banen zijn huur te betalen, maar vooral wanneer hij erin slaagt om een aantal verplichtingen als een chorister. Na verscheidene jaren van keukens, Mariah was gespot door een producent en tot slot ziet het einde van de tunnel. Het zal uiteindelijk kunnen ontploffen in brede daglicht. In 1990 werd zijn eerste album, dat veroorzaakt een sensatie: het verkoopt meer dan 6 miljoen exemplaren, twee titels zijn nummer 1 en Mariah ontving verschillende onderscheidingen. De volgende vijf jaar een album kwam ze een jaar en wanneer is het hetzelfde succes. In 1993 trouwde ze met de persoon die had ontdekt, Tommy Mottola, op een rijkelijk ceremonie dat kost het paar een half miljoen. In 96-97 Mariah geen album uit, concludeert zij haar huwelijk, en het verandert haar uiterlijk en stijl voor zijn muzikale comeback met het album "Butterfly", die representatief is voor de metamorfose. Mariah gaat met moeite de loop van 2000: Het album en de film "Glitter" zijn een echte flop en Mariah is erg beïnvloed door deze tegenslag voor het publiek, ze breekt met haar vriend een keer jongen Luis Miguel en zijn zus schriftelijk een autobiografie waarin zij beschuldigt Mariah van de ergste wreedheden. Maar een vrouw van karakter is, kan het niet worden geslacht, links zijn huis schijf voor Universal, stichtte zijn eigen productie, is de controle op de gehele keten van de productie van deze werken en zijn eerste album onder zijn label in het najaar van 2002. In 2003, na een internationale tournee Mariah neemt een stap terug te bereiden voor zijn grote comeback met een nieuw album ( "de emancipatie van Mimi" begin 2005), projecten in de film en een boek. In 2008, na het succes van zijn vorige album, de mooie beheert het beter te doen waardoor een nieuwe opus "E = mc2" springplank naar een nieuwe internationale tour in 2008/2009.

Mariah Carey Biographie auf Deutsch - Mariah Carey Biography in English - Mariah Carey Biografía en español - Mariah Carey Biografia in italiano - Mariah Carey Biographie en Français - Mariah Carey Greek Biography - Mariah Carey Biografie in het Nederlands - Mariah Carey Biografia em Português - Mariah Carey Biografia w jezyku polskim - Mariah Carey Biography in Russian