Candace Cameron

Helaine Candace Cameron werd geboren op 6 april 1976 in Panorama City, California (USA).
Komende uit een familie van vier kinderen, zijn ouders bestemmen de zeer vroege carrière als actrice en legt dit aan een agent. Het is dus zeer jong begon zij touring in films en reclames vanaf 6 jaar behaalde ze haar eerste rol in een tv-serie.
In 1987 werd ze aangesteld voor een nieuwe serie: "Het feest thuis." Hij blijft er tot de laatste aflevering in 1995.
Zij trouwde in 1996 met een speler van het ijshockey (Val Bure) en had drie kinderen met hem om die reden dat zijn carrière aan de kant voor enige tijd. Ze keerde terug naar de voorzijde van de fase in 2001 door het produceren en het spelen in een nieuwe serie: "De KREW" (voor "Kids World breed redden Iedereen" (kinderen besparing iedereen in de wereld). Ze zegt in deze serie: "Ik ben voortdurend teleurgesteld over de programma's die kinderen kijken vandaag, ik wil alleen maar een serie dat mijn kinderen kunnen kijken." Helaas is de serie niet voldoet aan het gewenste succes. Irrelevant voor Candace, gewijd ze zich voor zes jaar na zijn familie. In 2007 maakte ze een terugkeer naar de studio te spelen in drie afleveringen van de serie ( "That's So Raven", "is de inzet" en "The View").

Candace Cameron Biographie auf Deutsch - Candace Cameron Biography in English - Candace Cameron Biografía en español - Candace Cameron Biografia in italiano - Candace Cameron Biographie en Français - Candace Cameron Greek Biography - Candace Cameron Biografie in het Nederlands - Candace Cameron Biografia em Português - Candace Cameron Biografia w jezyku polskim - Candace Cameron Biography in Russian