Cali

Cali, wiens echte naam, Bruno Caliciuri werd geboren 17 juni 1968 in Perpignan. Gefascineerd door rugby, speelde hij bijna 15 jaar in de sport, maar parrallèlement s'interresse de muziek door te luisteren naar "The Clash", "Simple Minds" of "U2". Elders is het een concert, gevolgd door de laatste, dat Cali beslist om te leren gitaar. Hij leert snel en komt met verschillende formaties op de regionale scènes.
In 1994 werd hij lid van "Indy" een groep die heeft meer ambities dan de vorige en leidt Cali op de wegen voor meer dan tweehonderd concerten en studio om twee albums. In 1996 werd hij lid van de groep "Tom Scarlett" met wie hij zal spelen voor 5 jaar, alvorens te beslissen om de balans op en beginnen aan een solo-carrière. Als de aanzet zijn niet eenvoudig (Cali speelt in cafe's) is het snel uit en begint het maken van de eerste delen van de bekende kunstenaar die Benabar. In 2002 speelde hij de Francofolies de La Rochelle, waar een hoofd van een record opmerkingen en het teken. Het volgende jaar Cali zijn eerste album, "Perfect Love", die wordt gedragen door de titel: "Wanneer C'est Le Bonheur." Het album, dertien nummers geïnspireerd door zijn liefde voor het leven, met veel maturiteit in de teksten op eenvoudige maar doeltreffende melodieën verleid buiten alle verwachtingen. Diep het volgende album, want als je hebt geproefd Cali, we kunnen niet meer zonder. Aan het einde van 2005 Cali terug met een nieuw album ( "leugenaar" genoemd) waarin een 12 tracks verruimt het de weg van de scheiding. In 2008, met zijn derde studio-album, getiteld "Hope", Cali verleidt ons door ons te vertellen 14 plakjes van leven. Eens te meer wanneer we geproefd Cali, we kunnen niet zonder en dit nieuwe album zal nog weer meer dan duizend dekken.

Cali Biographie auf Deutsch - Cali Biography in English - Cali Biografía en español - Cali Biografia in italiano - Cali Biographie en Français - Cali Greek Biography - Cali Biografie in het Nederlands - Cali Biografia em Português - Cali Biografia w jezyku polskim - Cali Biography in Russian