Nicolas Cage

Nicolas Cage, wiens echte naam, Nicholas Kim Coppola, werd geboren op 7 januari 1964 tot Christopher in Illinois, USA. Na de scheiding van zijn ouders verhuisde hij met zijn vader in San Francisco en ingeschreven aan de Amerikaanse Conservatorium. Neef van filmregisseur Francis Ford Coppola is op dit moment verandert haar naam in Nicolas Cage, het weigeren van bekendheid familie. Het is echter bekend in 1983 met 'Rusty James "een film door zijn oom François.F Coppola. Daarna ging hij in 1984 met "Cotton Club" en "Peggy Sue Got Married" in 1986. Hij woont in Los Angeles afgelopen jaren al, het werken in bars tijdens het spelen in de serie "Best of Time", om te redden zijn leven. Zijn slechte jongen beeld, gewelddadige en mysterieuze jongen die het publiek boeien. Nicolas is meer en meer gevraagd. In 1986 zien we in "Arizona Junior" de Coen broers, in "Sailor en Lula" in 1990 en in "Leaving Las Vegas" in 1995, film die hij won de Palme d'Or in Cannes.
Hoewel zijn leven is erg druk, vindt hij dat de tijd in 1990 tot de zorg voor zijn zoon Weston, te trouwen met Patricia Arquette in 1995, gescheiden in 6 jaar later en is hertrouwt met Lisa Marie Presley in 2002. De echtscheiding van de prinses te trouwen met een mooie jonge vrouw van Koreaanse oorsprong, Alice Kim.
Parallel aan zijn turbulente gezinsleven, is te zien in "60 seconde klok ',' Captain Corelli" en "Sonny" waar hij is een van de bestuurders, maar ook in "Partners", "Benjamin Gates en de schat Templar" of "The Weather Man". 2005, zag hem als een jaar lang van het werk, zien we in feite in vijf speelfilms waaronder "Electric God" of "Next". En in 2006 zal hij de eer aan de bevordering van een film van Oliver Stone, "World Trade Center.

Nicolas Cage Biographie auf Deutsch - Nicolas Cage Biography in English - Nicolas Cage Biografía en español - Nicolas Cage Biografia in italiano - Nicolas Cage Biographie en Français - Nicolas Cage Greek Biography - Nicolas Cage Biografie in het Nederlands - Nicolas Cage Biografia em Português - Nicolas Cage Biografia w jezyku polskim - Nicolas Cage Biography in Russian