Sandra Bullock

Sandra Bullock werd geboren in Arlington (USA) 26 juli 1964. Zeer jong, ze verplaatst naar Neurenberg (Duitsland) te volgen haar moeder, zanger die in zijn thuisland diverse toezeggingen. In 1976 keerde hij terug naar de Verenigde Staten. Daar hebben ze besloten om een actrice nam ze lessen in Oost-Carolina University, dan bijgewoond New York, waar ze vinden haar eerste opdrachten in verschillende off-Broadway shows. De film biedt hem weinig kansen en zij doet dat kleine rollen in een reeks van low-budget films. Hoewel vastgesteld om een impuls aan zijn carrière Sandra verplaatst naar Californië in het begin van 90.
Grand nam hem goed in 1993, omdat het weet dat het succes in de vervanging van de voet opgeheven Lori Petty tot de belangrijkste vrouwelijke karakter van "Sloop Man", samen met Sylvester Stallone. Het volgende jaar, ze behaalde haar grootste succes met "Speed" van Jan De Bont, waarin ze speelt een charmant jong meisje, bestuurder van een bus, gevangen in een gevaarlijke gek. Hij wint de steun van de toeschouwers en werd gepromoveerd tot ster in een enkele dag. Het gaat dus films: "terwijl u slaapt", "Scandaleusement Famous", "Tussen twee banken", "Prémonitions", enzovoort. het tempo van een film per jaar, maar nooit hetzelfde resultaat als in de film die bekend gemaakt voor het grote publiek.

Sandra Bullock Biographie auf Deutsch - Sandra Bullock Biography in English - Sandra Bullock Biografía en español - Sandra Bullock Biografia in italiano - Sandra Bullock Biographie en Français - Sandra Bullock Greek Biography - Sandra Bullock Biografie in het Nederlands - Sandra Bullock Biografia em Português - Sandra Bullock Biografia w jezyku polskim - Sandra Bullock Biography in Russian