Carla Bruni

Carla Bruni werd geboren in Turijn op 23 december 1968. De dochter van een pianist moeder van een componist vader, Carla is cradled in de muziek sinds zijn vroege jeugd. Het begon als een pop zeer vroeg, en werd een van de meest gefotografeerde vrouwen in de wereld. Ze schuift naar het grotere, het is de muze van vele huizen van de haute couture. Maar de mooie jonge vrouw engelachtige gezicht achter deze perfect een stem in goud.
Het stempel subtiele, sensuele en zelfs versierd met een simpele gitaar en teksten enjôleurs vormen een geheel ideaal dat we boek in 2002 op het album "Iemand zei tegen mij"
Maar de prachtige Italiaanse is niet een performer, ze is ook de schrijver. Julien Clerc is ook gedaald in de ban van zijn pen delicate, onthouden "Als ik haar. Ah ja, verrassend is het niet? Maar het is inderdaad het mooie Carla die is moeder van dit kleine juweeltje. Vier jaar na "Quelqu'un M'a Dit", de prachtige Carla keert terug met een nieuw album ( "geen beloften"), terwijl het Engels of in de elf titels, blues en folk rock elegant combineert de soft-en gesproken een sensuele Carla Bruni altijd zo betoverend. In december 2007, media frans onthullen van een reeks foto's van Carla Bruni en de president van de Republiek Nicolas Sarkozy. Op 02 februari, 2008, de mooie Carla Bruni wordt de eerste vrouw uit trouwen in Frankrijk Nicolas Sarkozy. Deze situatie is niet verhinderen dat hij zijn werk voort te zetten, omdat het lot van een nieuw album onder suggestieve ( "alsof er niets was Van") in juli 2008.

Carla Bruni Biographie auf Deutsch - Carla Bruni Biography in English - Carla Bruni Biografía en español - Carla Bruni Biografia in italiano - Carla Bruni Biographie en Français - Carla Bruni Greek Biography - Carla Bruni Biografie in het Nederlands - Carla Bruni Biografia em Português - Carla Bruni Biografia w jezyku polskim - Carla Bruni Biography in Russian