Patrick Bruel

Patrick Bruel wiens echte naam Patrick Benguigui werd geboren 14 mei 1959 in Tlemcen in Algerije. In 1962, zijn moeder, een professor van frans, echtscheiding en verplaatst naar Argenteuil.
In 1975, Patrick was de openbaring, zal zien Sardou op de plaats van de Olympia. Op 78, nadat hij had zijn lade, werkte hij bij Club Med, als GO. Datzelfde jaar, een van zijn vrienden om een kleine advertentie in 'Frankrijk' s avonds. " Het was zijn eerste cast met Alexandre Arcady. Patrick wordt aan herinnerd na enige tijd en loopt zijn eerste film: "De coup de Sirocco."
In 1981, meer dan ooit besloten te komen muzikaal, Patrick zijn eerste single, "leeg". Het is een mislukking en moet wachten totdat de twee jaar en de buis "Moe van dit Nana", zodat het publiek geïnteresseerd is in deze mooie verlegen kind.
Patrick is ook de uitoefening van zijn film carrière bij "Teachers" en "Waarschuwing bandit."
In 1989 heeft het lot album "Dus kijken." Het is het succes en de bruelmania door eindeloze "Patriiiiiiiiiiiiiiiiiiiick" begint.
Patrick bracht de jaren negentig, tussen muziek en film, maar het moet wachten tot 2002 om werkelijk vinden succes met het album bestaat uit een combinatie van gelegenheden titels tussen twee oorlogen, zoals voorgesteld door de titel: "Tussen Twee ". In 2006 ondertekende hij de teksten en melodieën van zijn nieuwe album, "Souvenirs front ..." waar hij zich bezighoudt met open hart en maakt ons droom ruimte voor een moment dat het gisteren, maar slechter dan morgen.

Patrick Bruel Biographie auf Deutsch - Patrick Bruel Biography in English - Patrick Bruel Biografía en español - Patrick Bruel Biografia in italiano - Patrick Bruel Biographie en Français - Patrick Bruel Greek Biography - Patrick Bruel Biografie in het Nederlands - Patrick Bruel Biografia em Português - Patrick Bruel Biografia w jezyku polskim - Patrick Bruel Biography in Russian