Isabelle Boulay

Isabelle Boulay werd geboren op 6 juli 1972 in Ste Félicité in Quebec. De dochter van restauranthouders, Isabelle vindt een kans uit de kindertijd te zingen voor de klanten en vervolgens deelnemen aan de lokale competities, waar zij is erkend als een kind Prodigy. Hoewel het nastreven van studies van de literatuur ze nog steeds zingen en neemt deel aan veel wedstrijden zijn deuren openen voor de wereld van entertainment. Ze werd een chorister op Bigras voor een tour en dan zorgt alleen al sinds 1993, het eerste deel van kunstenaars als Ginette Reno, Claude Léveillée of Louise Forestier. We wachten op een nieuw elan geven aan haar carrière, maakte ze de sprong en kwam naar Frankrijk, waar hij maakt een sterke indruk op Luc Plamendon die zich bezighoudt in 1995 te zingen in Starmania. In 1996, Isabelle zijn eerste solo album, "niet". In 1998 was het de beurt aan ", stelt D'Amour" te veroveren een publiek dat groeit en uiteindelijk in 2000 "Een betere Qu'Ici Down" brengt de consecratie door middel van twee Victoire de la Musique.
Deze keer is klaar om ervoor te zorgen Isabella van de eerste delen van de andere zanger, is het aan de schermen, met name op Olympia, zijn jeugd droom. Erkend als een van de grote zangers stem van zijn generatie, Isabelle Boulay heeft niets te vrezen voor de rest van zijn carrière. In 2004 is zij vrijgelaten het album "Just One Day" en bladeren op de wegen van Quebec en Frankrijk te voldoen aan een publiek charmeren door dit kleine stukje van de vrouw. In 2007 en 2008, Isabelle lot twee albums "Terug naar de bron" en "Onze Lendemains" vreugde fans.

Isabelle Boulay Biographie auf Deutsch - Isabelle Boulay Biography in English - Isabelle Boulay Biografía en español - Isabelle Boulay Biografia in italiano - Isabelle Boulay Biographie en Français - Isabelle Boulay Greek Biography - Isabelle Boulay Biografie in het Nederlands - Isabelle Boulay Biografia em Português - Isabelle Boulay Biografia w jezyku polskim - Isabelle Boulay Biography in Russian