Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi wiens echte naam John Frank Bongiovi, oudste van 3 jongens, werd geboren in Perth Amboy op 2 maart 1962. Passionele muziek, is het geluk te hebben ondersteunende ouders die hem aan te bieden, al vanaf jonge leeftijd, een akoestische gitaar. De jonge zangeres vorm met vrienden op de middelbare school een groep sterk beïnvloed door Bruce Springsteen. Voor het opslaan van zijn zakgeld, Jon werkte als een handyman in de studio van zijn neef. Zijn salaris is bescheiden, maar zijn positie geeft hem de gelegenheid om deel te nemen aan de opnames van de grootste - David Bowie, Rolling Stones, Huey Lewis en Aerosmith - die kan waarnemen van de vrije tijd technologie en professionaliteit.
In deze periode componeerde hij "Runaway". Denken terecht dat deze titel zal openen de deuren van glorie, Jon vorm van een groep ter bevordering van de song. Het eerste album werd opgenomen in een paar weken werd hij vrijgelaten in januari 1984. Bon Jovi bij toerbeurt in de clubs vóór de toetreding tot Scorpions voor wie het bestemd is geopend van maart tot oktober 1984. Vervolgens was hij begonnen met de Europese tour van Kiss, De groep vond het tijd om een tweede album uitgebracht in april 1985, geclassificeerd als melodieuze hardrock, schone versie, voor de FM-radio, ontmoette hij weer een succes geachte . De release van "glad is wanneer Wet" in de 86 die verkoopt meer dan dertien miljoen exemplaren als gevolg van Bon Jovi, een van de groepen die cartonnent. De formule grote plein rock-en klauwzeer engel van Jon Bon Jovi gaat op losgeslagen. Dit derde album blijft 46 weken gerangschikt in de Top 10.
Het vierde album "New Jersey" geregistreerd onder de druk van de media als het lijkt moeilijk om te slagen "glad is wanneer Wet", uitgebracht in 1988. De omzet is eens te meer de benoeming en de groep de betrokkene een marathon tour die afgelopen twee jaar en de uitlaat van alle leden van de groep die scheidt in 1990.
Jon Bon Jovi begon een solo carrière met het opnemen van de soundtrack van de film "Young Guns II". De single "Blaze of Glory", geeft hem zijn eerste grote buis in Frankrijk. Ondertussen is het produceert een paar titels voor Billy Falcon, Aldo Nova, Stevie Nicks en Hall & Oates.
In 1992, na 3 jaar van stilte en een wijziging in de muzikale richting, Bon Jovi teken zijn terugkeer met het album "Houd het geloof".
Albums, singles en compilaties volg de toppen van de internationale charts en de groep tot 95, is het eerste deel van de Rolling Stones op hun Voodoo Lounge Tour. Bon Jovi pass de loop van het jaar 2000 met een nieuw album Crush, nog steeds rock, altijd zo sterk. In 2001, One Wild Night: Live 1985-2001 lot in de bakken. In september 2002, Bon Jovi een nieuw album Bounce enigszins teleurstellend. Na het album "Have A Nice Day" in 2005 Bon Jovi terug in 2007 met zijn tiende studio-album, zonder grote verrassingen, maar toch uitstekend. Parallel met zijn groep, Jon Bon Jovi loopt regelmatig voor film en televisie en heeft al haar actieve vijftien film.

Jon Bon Jovi Biographie auf Deutsch - Jon Bon Jovi Biography in English - Jon Bon Jovi Biografía en español - Jon Bon Jovi Biografia in italiano - Jon Bon Jovi Biographie en Français - Jon Bon Jovi Greek Biography - Jon Bon Jovi Biografie in het Nederlands - Jon Bon Jovi Biografia em Português - Jon Bon Jovi Biografia w jezyku polskim - Jon Bon Jovi Biography in Russian