Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi των οποίων πραγματικό όνομα John Bongiovi Frank, πρεσβύτερος της 3 αγόρια, γεννήθηκε στο Perth Amboy στις 2 Μαρτίου 1962. Παθιασμένος με τη μουσική, είναι τυχεροί να έχουν υποστηρικτικό γονείς που τον ενθάρρυνε να προσφέρει, από νεαρή ηλικία, μια ακουστική κιθάρα. Η νεαρή τραγουδίστρια μορφή με φίλους στο γυμνάσιο μια ομάδα επηρεάζεται σημαντικά από Bruce Springsteen. Για να αποθηκεύσετε το χαρτζιλίκι, Jon εργάστηκε ως handyman στο στούντιο του ξαδέλφη. Του μισθού του είναι μέτρια, αλλά η θέση του δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ηχογραφήσεις από τις μεγαλύτερες - David Bowie, οι Rolling Stones, Huey Lewis και Aerosmith - οι οποίες μπορούν να παρατηρήσουν την άνεση της τεχνολογίας και επαγγελματισμού.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που απαρτίζεται "Runaway". Thinking ότι δικαίως τον τίτλο αυτό πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες της δόξας, Jon μορφή μιας ομάδας να προωθήσει το τραγούδι. Το πρώτο άλμπουμ ηχογραφήθηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες, είχε κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 1984. Bon Jovi γυρίζει στο κλαμπ πριν από την είσοδό τους Scorpions για τους οποίους αυτή θα ανοίγει από το Μάρτιο έως τον Οκτώβριο του 1984. Στη συνέχεια ξεκίνησαν για την ευρωπαϊκή περιοδεία των Kiss, Η ομάδα βρήκε το χρόνο να καταγράψει ένα δεύτερο άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1985, καταχωρήθηκαν ως μελωδικό hard rock, καθαρό κείμενο, για το ραδιόφωνο FM, γνώρισε και πάλι μια επιτυχία Αξιότιμο . Η κυκλοφορία του "Slippery Όταν Wet" στο 86 που πουλάει περισσότερο από δεκατρεις εκατομμύρια αντίτυπα εξαιτίας των Bon Jovi, μία από τις ομάδες που cartonnent. Ο τύπος ροκ μεγάλη πλατεία και το στόμα άγγελος του Jon Bon Jovi πάει για βιαιοπραγούν. Αυτό το τρίτο άλμπουμ θα παραμείνει 46 εβδομαδα κατετάγη στο Top 10.
Το τέταρτο album "New Jersey" που καταχωρήθηκε υπό την πίεση που ασκείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως φαίνεται δύσκολο να πετύχουμε "Slippery Όταν Wet", κυκλοφόρησε το 1988. Οι πωλήσεις είναι για άλλη μια φορά ο διορισμός και η ομάδα ξεκινά μια μαραθώνια περιοδεία που θα διαρκέσει δύο χρόνια και εξαντλεί όλα τα μέλη της ομάδας η οποία χωρίζει το 1990.
Jon Bon Jovi άρχισε σόλο καριέρα με την καταγραφή του soundtrack της ταινίας "νέοι Guns II». Η μόνη "Blaze of Glory" του δίνει την πρώτη του μεγάλη σωλήνα στη Γαλλία. Εν τω μεταξύ, παράγει μερικά τίτλους για Billy Falcon, Aldo Nova, Stevie Nicks και Hall & Oates.
Το 1992, μετά από 3 χρόνια σιωπής και μια αλλαγή στη μουσική κατεύθυνση, Bon Jovi υπογράψει την επιστροφή του με το άλμπουμ "Κρατήστε την πίστη".
Λευκώματα, singles και συλλογές ακολουθούν τις συνόδους κορυφής των διεθνών charts και την ομάδα έως 95, είναι το πρώτο μέρος των Rolling Stones για τους Voodoo Lounge Tour. Bon Jovi περάσουν τη διάρκεια του έτους 2000 με ένα νέο άλμπουμ φλερτ, ακόμη ροκ, είναι πάντοτε τόσο ισχυρή. Το 2001, Wild One Night: Live 1985-2001 τύχη στα τελάρα. Τον Σεπτέμβριο του 2002, Bon Jovi, εκδίδει νέο άλμπουμ Bounce μάλλον απογοητευτικά. Μετά το album "Have A Nice Day", το 2005 Bon Jovi πίσω στο 2007 με τη δεκατη studio album, χωρίς μεγάλες εκπλήξεις, αλλά πάντως εξαιρετικό. Παράλληλα με την ομάδα του, Jon Bon Jovi εκτελεί τακτικά για κινηματογράφο και την τηλεόραση και ήδη έχει την ενεργό δεκαπεντε ταινία.

Jon Bon Jovi Biographie auf Deutsch - Jon Bon Jovi Biography in English - Jon Bon Jovi Biografía en español - Jon Bon Jovi Biografia in italiano - Jon Bon Jovi Biographie en Français - Jon Bon Jovi Greek Biography - Jon Bon Jovi Biografie in het Nederlands - Jon Bon Jovi Biografia em Português - Jon Bon Jovi Biografia w jezyku polskim - Jon Bon Jovi Biography in Russian