Romane Bohringer

Romane Bohringer werd geboren op 14 april 1973. De dochter van acteur Richard Bohringer, is het logisch dat vaak de bioscoop waar de platen voldoen aan de grote spelers zoals Romy Schneider geeft hem willen worden, een actrice. Het maakt aarzelende begin in 1986 in "kamikaze" dan uit op de scène in "The Tempest van William Shakespeare." In 1992, zijn rol in "Les Nuits Fauves" hem de Cesar voor Beste Vrouwelijke Hope, en vanaf dat moment nam zijn carrière een nieuwe wending. Romane blijft zeer selectief in de keuze van zijn films en zijn optredens als ze niet wonen, nog steeds van goede kwaliteit ( "De begeleider", "Mina Tannenbaum", "Rimbaud, Verlaine," enz.) ..
Tegen het einde van 90 jaar heeft zij haar tijd verdeeld tussen de filmstudio's en schermen planken van de theaters waar hij uitblinkt, onder andere, in een hedendaagse "Romeo en Julia 'of' Fantômas Returns." Actrice veelzijdig, Romane heeft geen carrière plannen en gebouwd door na zijn verlangens, zijn favoriete song als "It's A Beautiful Night City 'film van haar vader of zij interpreteert zijn eigen rol. Romane speelt in de tv-serie "Onze Kinderen Chéris" en binnenkort zullen de film op de affiche "Woestijnen" en "de bal Actresses".

Romane Bohringer Biographie auf Deutsch - Romane Bohringer Biography in English - Romane Bohringer Biografía en español - Romane Bohringer Biografia in italiano - Romane Bohringer Biographie en Français - Romane Bohringer Greek Biography - Romane Bohringer Biografie in het Nederlands - Romane Bohringer Biografia em Português - Romane Bohringer Biografia w jezyku polskim - Romane Bohringer Biography in Russian