Orlando Bloom

Orlando Bloom werd geboren op 13 januari 1977 in Canterbury (Verenigd Koninkrijk). Dyslectische, bulimisch, dat hij voor zijn vader hij een heel moeilijke jeugd. Tot overmaat van ramp, hij leert op de leeftijd van dertien dat zijn biologische vader is niet de een die zijn naam gaf, maar een goede vriend van de familie (Colin Stone). Hij besluit om een acteur te zien in Paul Newman "con" en om te leren dat Superman is een acteur. In 1993 verhuisde hij naar Londen waar hij cursussen in het theater. Een jaar later, is hij te zien in een aflevering van "ongeval".
Orlando Bloom weet ook te worden gebroken nek, te helpen vrienden die hebben hun appartement gesloten, escalatie van een goot en viel over een periode van vijf meter. Review: gebroken rug en de maanden van revalidatie. Weer te voet, hij studeerde drama, participeert in een aantal films en loopt de gietstukken. De kans dat hij glimlachte toen hij werd geselecteerd om te spelen Legolas in de trilogie 'Lord of the Rings ". Het publiek onmiddellijk werd verliefd op de acteur. De bestuurders willen dat iedereen op de affiche van hun films en Orlando ging over de schietpartij blockbuster 'Pirates of the Caribbean "," Troy "," Kingdom of Heaven ", enzovoort. In 2009 zal het op elkaar voor "Angels and Demons" en "New York, I Love You".

Orlando Bloom Biographie auf Deutsch - Orlando Bloom Biography in English - Orlando Bloom Biografía en español - Orlando Bloom Biografia in italiano - Orlando Bloom Biographie en Français - Orlando Bloom Greek Biography - Orlando Bloom Biografie in het Nederlands - Orlando Bloom Biografia em Português - Orlando Bloom Biografia w jezyku polskim - Orlando Bloom Biography in Russian