Blankass

De groep Blankass (voor bland-cassis) is opgericht in 1990 door Willem en Johan Ledoux te ISSOUDUN. De twee broers hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven, omdat zij de oorzaak was van de groep "Zero uit te voeren" tijdens de 80 jaar.
Lid geworden door Olivier Robineau, Nicolas Combrouze en Philippe Ribodeau groep schuim concertzalen om zijn muziek grotendeels geïnspireerd op de rock, maar ook de accenten of Keltische folk. Genoteerd voor zijn talent en originaliteit, de groep tekent een contract met een platenmaatschappij en vrijgegeven eponymous zijn eerste album in 1995. De bezoeken zijn gekoppeld en Blankass wordt gevormd door de jaren heen een groep van fans. Met "The Age uit het niets" in 1998, is de groep echt is uitgeschakeld en wordt het een plaats in het muzikale landschap frans. De groep heeft tot albums met de opkomende drop, maar elke keer dat er wordt geleverd aan de accountant liedjes te raken perfectie en na de "Man in de bloem" in 2003 en niet gericht akoestische, Blankass teken van de buitengewone "Elliott" in 2005, tijdloze, zeer rock, pop zeer, zeer Blankass.

Blankass Biographie auf Deutsch - Blankass Biography in English - Blankass Biografía en español - Blankass Biografia in italiano - Blankass Biographie en Français - Blankass Greek Biography - Blankass Biografie in het Nederlands - Blankass Biografia em Português - Blankass Biografia w jezyku polskim - Blankass Biography in Russian