Cate Blanchett

Cate Blanchett werd geboren op 14 mei 1969 in Melbourne, Australië. Op zoek naar eerste studie van kunst en economie is het eindelijk lanceert in een zitting van het theater waar ze afstudeerde in het voorjaar van 1992. Zij begon haar carrière als actrice in het theater en op het kleine scherm, rond een bepaalde populariteit. In 1997 won ze de leidende rol van de blockbuster "Paradise Road", maar is zijn frisheid in "Elisabeth" die verleidt de wereld. Zijn briljante interpretatie hem de Golden Globe voor beste actrice en een Oscar nominatie in 1999. Cate Blanchett naast in "De Aiguilleurs" een komedie waarin ze geeft het antwoord op Billy Bob Thornton, acteur vond het in 2002 in "bandieten".
Haar klasse, de versheid, de zuiverheid en bood hem de gelegenheid om in de plaats komen van de elf Don Bosco in de 'Lord of the Rings ". Later, vinden we mooi in de Australische thriller "Intuïtie", in "Heaven" of "De Verdwenen" in 2003.
In 2004 speelt ze samen met Katharine Hepburn Di Caprio in "The Aviator", Martin Scorsese.
In 2005, ze is beloond voor zijn genade en snelheid door Elle Style Awards, die kende hem de prijs van de meest stijlvolle actrice en vrouw van het jaar. Aan het einde van 2006, Cate Blanchett aangekondigd dat ze zullen stoppen met het draaien van de film te wijden zich volwaardig theater, waar ze s'épanouie meer. In de tussentijd is het op elkaar in 2008 uit het vierde onderdeel van de avonturen van Indiana Jones (Indiana Jones en het Koninkrijk Van Schedel De Cristal). Als geluk komt nooit alleen, het prachtige Cate gaf de geboorte van haar derde kind (Ignatus Martin geboren in 2008, Roman werd geboren in 2005 en Dashiell geboren in 2002) werd als terug met haar man Andrew Upton, aangezien 1997.

Cate Blanchett Biographie auf Deutsch - Cate Blanchett Biography in English - Cate Blanchett Biografía en español - Cate Blanchett Biografia in italiano - Cate Blanchett Biographie en Français - Cate Blanchett Greek Biography - Cate Blanchett Biografie in het Nederlands - Cate Blanchett Biografia em Português - Cate Blanchett Biografia w jezyku polskim - Cate Blanchett Biography in Russian