Black Eyed Peas

Aanvankelijk Will.I.Am en Apl van Ap zijn als onderdeel van Tribal Nation, een groep van break dance. Het duo later besluit zich te wijden aan de muziek en hiphop en koos voor de naam Atban Klann, een acroniem betekenis A Tribe Beyond een natie.
Het duo won een opname contract in 1992 met het label Ruthless Records onder leiding van Eazy-E. Zijn besluit roept vragen op in zijn entourage, terwijl Eazy-E ziet geen probleem in het combineren van haar imago Gangsta stijl vrede van Atban. Hoewel een schijf wordt opgeslagen, vindt hij zelf op de planken, Ruthless niet te weten hoe je op de markt te brengen.
De sluiting van Eazy-E, 1995, betekent het einde van de vereniging van de groep met Meedogenloze Records. Niet toestaan dat een te schieten, Will en APL dénichent een DJ / danser Taboo en terug onder de nieuwe naam van Black Eyed Peas. De nieuwe groep is begonnen met optreden in de regio van Los Angeles, indrukwekkende fans met hun vermogen om de microfoon en hun spreekvaardigheid te dansen.
In 1998 heeft de Black Eyed Peas lanceren eerste album, getiteld "Achter het Front", die krijgt een meer dan gunstige kritiek. De voordelen van de groep zijn ook geprezen voor de kwaliteit van de groep die bij hen en de aanwezigheid van zangeres Kim Hill. De groep keerde terug naar de heffing in 2000 met "Bridging the Gap 'en in 2003 met" Elephunk "wanneer er een nieuw lid dat komt Fergie is Kim Hill. In juni 2005 heeft de groep die hun vierde album "Monkey Business" voorafgaand aan afzonderlijke tijdelijk voor elk lid om een solo-carrière. De terugkeer van de Black Eyed Peas vond plaats in juni 2009 met het album "The End". De elektro biedt een andere touch aan dit album de Black Eyed Peas en geeft de muziek een extra dynamisch tintje.

Black Eyed Peas Biographie auf Deutsch - Black Eyed Peas Biography in English - Black Eyed Peas Biografía en español - Black Eyed Peas Biografia in italiano - Black Eyed Peas Biographie en Français - Black Eyed Peas Greek Biography - Black Eyed Peas Biografie in het Nederlands - Black Eyed Peas Biografia em Português - Black Eyed Peas Biografia w jezyku polskim - Black Eyed Peas Biography in Russian