Juliette Binoche

Juliette Binoche werd geboren in Parijs op 9 maart 1964 in een zeer kunstzinnige familie. Het was tijdens haar tienerjaren ze samen, theater, het team van zijn moeder als qu'éclairagiste en kostuum. Terwijl ze nog op de middelbare school in de Loir-et-Cher, keerde zij terug naar Parijs of zij blootgesteld zijn talenten op het podium spelen "Le Malade Imaginaire", en Molière bedrag "De koning Overleden", d ' Eugène Ionesco.
Later maakte ze een televisie-optreden in "Dorothea, kabel-danser" Jacques Fansten, terwijl de uitoefening van diverse kleine banen.
Zijn carrière kan worden omschreven als voorbeeldig vandaag echt begonnen in 1983 met "Liberty Belle" door Pascal Kané waarin ze legt een korte verschijning. Maar in de nasleep van zijn schitterende prestatie in "Rendez-vous" Andre Téchiné ontvangen eert op het Festival van Cannes en zijn eerste nominatie voor de Cesar voor beste actrice.
De mooie jonge vrouw zitten aan het fotograferen, maar het is "De ondraaglijke lichtheid van het bestaan" Amerikaanse productie van Philip Kaufman dat voortbeweegt de begeerde status van wereld sterren.
Juliette en Parijs naar Londen, waar ze is een met goud "Fatale" van Louis Malle, en "Wuthering Heights" van Peter Kosminski.
Na daalde aanbiedingen van Steven Spielberg voor "Jurassic Park" en "Schindler's List", speelde ze in 1993 in de trilogie "Blauw", "witte" en "Rood" van Krzysztof Kieslowski. Ze won, zoals gebruikelijk, de Cesar voor beste actrice, leverden hem een nominatie voor de Golden Globe Awards en de Volpi Cup voor beste actrice in Venetië festival.
Maar Juliette oefeningen een andere roeping, die van moeder, zij is de zon van Hannah en Raphaël, zowel gorgeously leeftijd tussen 6 en 12 jaar.
Het blijft hangen op de schietpartij, of zij schudt de acteurs, producenten en regisseurs. Zijn charisma en natuurlijk geluid boeien publiek steeds groter.
In 1997, zijn schitterende prestatie in "Het Engels Patient" Anthony Minghella leverden hem een wereldwijde triomf. Het is dan ook bekroond met de Oscar voor Beste Actrice en Ondersteuning van de Zilveren Beer voor Beste Actrice van de Berlijnse festival.
Het is echter niet geïnteresseerd in Rhinestones en glitter van de ster-Amerikaans systeem, dat is de reden waarom ze terug naar Londen stadium te spelen "Naked" Pirandello keerde terug naar Frankrijk en bewerkt met Téchiné in 1998 op " Alice en Martin. " In datzelfde jaar werd ze de jongste president van Caesar's geschiedenis.
Dan ontmoet ze de een die zal de vader van haar kleine Hannah, over de verfilming van 'Kinderen van de eeuw ". Zijn naam: Benoît Magimel, een Prodigy op het Franse cinema.
In 2000 werd het theater staat New Yorkers te Juliet-batterijen, met name in "verraad" die het mogelijk maakt een nominatie voor de Tony Awards (de Amerikaanse equivalent van Shakespeare). Dan is "Chocolat" met Johnny Depp brengt een vleugje intens tabel van zijn carrière.
Prinses film te frans al achter een lange carrière waardige van de grootste en boordevol plannen voor de toekomst als een wereld tour in 2008/09 dansen in een ballet stuk zal ze een duet met Akram Khan.

Juliette Binoche Biographie auf Deutsch - Juliette Binoche Biography in English - Juliette Binoche Biografía en español - Juliette Binoche Biografia in italiano - Juliette Binoche Biographie en Français - Juliette Binoche Greek Biography - Juliette Binoche Biografie in het Nederlands - Juliette Binoche Biografia em Português - Juliette Binoche Biografia w jezyku polskim - Juliette Binoche Biography in Russian