Juliette Binoche

Ζιλιέτ Μπινός γεννήθηκε στο Παρίσι στις 9 Μαρτίου 1964, στην πολύ καλλιτεχνική οικογένεια. Ήταν κατά τη διάρκεια της έφηβοι που εντάχθηκαν, θέατρο, η ομάδα της μητέρας του, όπως και qu'éclairagiste φορεσιά. Παρόλο που είναι ακόμα στο λύκειο στην Loir-et-Cher, επέστρεψε στο Παρίσι ή αυτή εκθέτει τα ταλέντα του επί σκηνής να παίζουν το "Le Malade Imaginaire", και ποσό Μολιέρος "Ο βασιλιάς Πέθανε", δ ' Εζέν Ιονέσκο.
Αργότερα, έκανε μια τηλεοπτική εμφάνιση στο "Δωροθέα, σχοινί χορευτής" του Jacques Fansten, ενώ ασκούν διάφορες μικρές θέσεις εργασίας.
Καριέρας του μπορεί να περιγραφεί ως σήμερα πραγματικά υποδειγματική ξεκίνησε το 1983 με το "Liberty Belle" του Pascal Kané στην οποία έκανε μια σύντομη εμφάνιση. Όμως, στον απόηχο του λαμπρή απόδοση στο "Ραντεβού" André Téchiné ελήφθη σε τιμά το Φεστιβάλ των Καννών και η πρώτη του υποψηφιότητα για τον καλύτερο ηθοποιό για César.
Η όμορφη νεαρή γυναίκα συνδεδεμένη με το σκοπευτήριο, αλλά είναι "Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι" η παραγωγή της αμερικανικής Philip Kaufman ότι το που εξασφαλίζει την προώθηση της παγκόσμιας κατάταξης αστέρια.
Juliette και αναχώρησε από το Παρίσι στο Λονδίνο, όπου είναι ένα χρυσό με την "Fatale" του Louis Malle, και "Ανεμοδαρμένα ύψη" από τον Peter Kosminski.
Μετά την πτώση του Steven Σπίλμπεργκ προσφέρει για "Jurassic Park" και "Λίστα του Schindler", έπαιξε το 1993 στην τριλογία "Μπλε», «Λευκό» και «Κόκκινο» από Krzysztof Kieslowski. Έχει κερδίσει, ως συνήθως, ο Cesar για καλύτερο ηθοποιό, τον οποίο κέρδισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Βραβεία και το Κύπελλο για Volpi Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας.
Αλλά Juliette ασκεί οποιαδήποτε άλλη αποστολή, εκείνη της μητέρας της, είναι η ηλιοφάνεια της Hannah και Raphael, τόσο gorgeously ηλικίας μεταξύ 6 και 12 ετών.
Συνεχίζει να linger για τα γυρίσματα, ή αυτή κλονίζει ηθοποιούς, παραγωγούς και σκηνοθέτες. Ο χαρισματικότητα και φυσικό ήχο captivated όλο και πιο μεγάλα ακροατήρια.
Το 1997, την αναισθητοποίηση των επιδόσεων στην "Ο Άγγλος Ασθενής" του Anthony Minghella κερδίσει ένα παγκόσμιο θρίαμβο. Είναι τότε στέφεται με το Όσκαρ Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για την Ασημένια Αρκτο και Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας του Φεστιβάλ Βερολίνου.
Παρόλα αυτά, δεν ενδιαφέρονται για rhinestones και glitter των αστέρων-αμερικανικό σύστημα, το οποίο είναι και ο λόγος που επιστρέφει στη σκηνή του Λονδίνου για να παίξετε "γυμνό" Pirandello στη συνέχεια επέστρεψε στην Γαλλία και επαναδιατυπώθηκε με Téchiné το 1998 με θέμα " Alice και ο Martin. " Την ίδια χρονιά έγινε ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία του Καίσαρα.
Τότε εκείνη που συναντά τη μία θα γίνει ο πατέρας του λίγο Hannah, σχετικά με την κινηματογράφηση της "Τα παιδιά του αιώνα". Το όνομά του: Benoît Magimel, prodigy επί γαλλικού κινηματογράφου.
Το 2000, το θέατρο της Νέας Yorkers επιτρέπει να Ιουλιέτα μπαταρίες, ειδικά στην "προδοσία", το οποίο θα επιτρέψει μια υποψηφιότητα για τα βραβεία Tony (το αμερικανικό αντίστοιχο του Σαίξπηρ). Στη συνέχεια "Chocolat" Johnny Depp με φέρνει ένα άγγιγμα έντονο πίνακα της καριέρας του.
Princess ταινία σε γαλλικά ήδη πίσω από μια μακρά καριέρα αντάξια των μεγαλύτερων και brimming με σχέδια για το μέλλον ως παγκόσμια περιοδεία το 2008/09 σε ένα χορό μπαλέτου κομμάτι που θα προβαίνει σε ντουέτο με Akram Khan.

Juliette Binoche Biographie auf Deutsch - Juliette Binoche Biography in English - Juliette Binoche Biografía en español - Juliette Binoche Biografia in italiano - Juliette Binoche Biographie en Français - Juliette Binoche Greek Biography - Juliette Binoche Biografie in het Nederlands - Juliette Binoche Biografia em Português - Juliette Binoche Biografia w jezyku polskim - Juliette Binoche Biography in Russian