Halle Berry

Halle Berry werd geboren op 14 augustus 1966 in Cleveland (Ohio - USA) van een arts vader en een moeder verpleegster. Ze werd door zijn moeder, die niet zonder reden ze ziet een mooi meisje. Ze duwt haar dochter te missen verschillende wedstrijden en de jonge Halle Berry won zijn eerste wedstrijd op de leeftijd van veertien. Bekend om zijn schoonheid, het meisje is geselecteerd om deel te nemen aan de verkiezing van Miss België en Miss World. Het maakt niet winnen van deze wedstrijden, maar zijn charisma trekt de producenten van de tv-serie. In 1989 Halle Berry won haar eerste rol in "Living Dolls", maar hij moet wachten tot 1991 voordat de film is geïnteresseerd in is. Als deze vroege rollen zijn niet erg consistent, Halle Berry is niet laf, vastbesloten te breken.
In 2000 werd ze uiteindelijk weet de consecratie door haar interpretatie van Tornado in "X-Men." Zijn talent is eindelijk erkend en Halle Berry wordt het een grote Hollywood ster te ontvangen van de Academy Award voor beste actrice in 2002 voor zijn rol in "The Shadow De La Haine." Zij wordt op dezelfde tijd, de eerste zwarte actrice die deze award. Halle Berry gaat van succes, en "Die Another Day" in 2003 tot "Robots" in 2005, werd een actrice onvermijdelijk dat in 2008/2009 zal worden op de display van ten minste vier nieuwe films. Côte hart alles goed werkt ook voor de mooie Halle Berry, omdat het ontstond in maart 2008 in een klein Nahla Ariela ze had met de Quebec model Gabriel Aubry.

Halle Berry Biographie auf Deutsch - Halle Berry Biography in English - Halle Berry Biografía en español - Halle Berry Biografia in italiano - Halle Berry Biographie en Français - Halle Berry Greek Biography - Halle Berry Biografie in het Nederlands - Halle Berry Biografia em Português - Halle Berry Biografia w jezyku polskim - Halle Berry Biography in Russian