Gael Garcia Bernal

Gael García Bernal werd geboren op 30 oktober 1978 in Guadalajara, Mexico. Hij maakte zijn eerste televisie-optredens in de leeftijd van 9 in de serie "Teresa" samen met Salma Hayek. We zullen op het kleine scherm een paar jaar later, in de Mexicaanse serie "El Abuelo y Yo."
Hoewel met de cursussen theater, de jonge Gael past bij het gieten van een rechtbank film, "De tripas, Corazon." Hij besluit op de leeftijd van 17 jaar te verlaten Mexico en vertrekt naar Londen waar hij cursussen drama in het prestigieuze Central School of Speech and Drama.
Dan Alejandro Gonzalez Inarritu bood hem een rol in "Amores Perros". De jonge man beantwoordt de oproep van de directeur en terug te gaan naar Mexico. Goede intuïtie van de kant van de beau Gael, want de film werd genomineerd voor de Oscar als beste buitenlandse film.
Zijn carrière nam af en schieten gevolgd, in 2001 Alfonso Cuaron een rol in "Y tu mama tambien" in 2002, zien we een poster van "Sin Noticias de Dios" met Fanny Ardant, Victoria Abrill en Penelope Cruz .
Dan zal hij zijn leidende rol in "De criminaliteit van Pretre Amaro", Luis Carlos Carrera.
Op 10 februari 2003, de sexy Mexicaanse deel aan het Festival van Latijns-Amerikaanse film in New York waar hij verdedigt zijn film "Vidas Privadas," Fito Paez.
Tot slot zijn we opnieuw bijeenkomen in Cannes in mei 2004, waar hij presenteert "Bad Onderwijs". Maar het is het afspelen van Che Guevara in "Motorcycle Diaries" dat zal echt opgevallen. Sinds Gael García Bernal blijft filmen, "The King", "The Science of Dreams", "Babel" en binnenkort ook in "Blindness"
Côte hart, de weg is duidelijk voor alle liefhebbers van de poppen echt charmer sinds gescheiden in augustus vorig Natalie Portman.

Gael Garcia Bernal Biographie auf Deutsch - Gael Garcia Bernal Biography in English - Gael Garcia Bernal Biografía en español - Gael Garcia Bernal Biografia in italiano - Gael Garcia Bernal Biographie en Français - Gael Garcia Bernal Greek Biography - Gael Garcia Bernal Biografie in het Nederlands - Gael Garcia Bernal Biografia em Português - Gael Garcia Bernal Biografia w jezyku polskim - Gael Garcia Bernal Biography in Russian