Bénabar

Benabar, wiens echte naam, Bruno Nicolini, werd geboren op 16 juni 1969 in de Parijse voorsteden in een familie-georiënteerde kunstwereld. Hij ontdekte de muziek van de trompet op de leeftijd van acht, maar zijn studies werden voltooid, keerde hij zich naar de cinema door het uitvoeren van verschillende korte films.
In 1996, vindt hij een nieuwe manier om een boodschap door te schrijven dat sommige teksten is de muziek met de hulp van vrienden: Buffalo was geboren. Deze nieuwe mijlpaal in zijn carrière is niet zonder pijn, moet hij zelf produceert haar eerste album ( "The P'tite Currency") in 1998, maar de serie concerten doet hij via Frankrijk bepaalt erkenning van een groeiend publiek. Met zijn tweede album uitgebracht in 2001, Buffalo zorgt meer en meer van de nieuwe Franse scene in 2003 met "Risky business", is bekroond met een Victoire de la Musique. De humor en melancholie van zijn teksten echt hit elk moment en met dezelfde milt als Buffalo mousserende keert terug in 2005 met "Hervatting van de onderhandelingen" en titels die ervoor kunnen zorgen dat een doos als "The Diner" of "Marite en Gilbert Carpentier. " Buffalo in 2008 werd zijn vierde album, "niet frequent". In lijn met zijn eerdere geschriften, zijn teksten verf scènes van het leven van alledag. Muziek kant, een kleine revolutie voor Buffalo, die voorziet in een meer pop-stijl voor dit nieuwe album dat gelederen rechts uit de top-verkoper, een bewijs dat het publiek houdt van.

Bénabar Biographie auf Deutsch - Bénabar Biography in English - Bénabar Biografía en español - Bénabar Biografia in italiano - Bénabar Biographie en Français - Bénabar Greek Biography - Bénabar Biografie in het Nederlands - Bénabar Biografia em Português - Bénabar Biografia w jezyku polskim - Bénabar Biography in Russian