Monica Bellucci

Monica Bellucci werd geboren op 30 september 1964 in Città di Castello (Italië). Ze groeide op in een beschermde omgeving en is een studious student die zich tot de studie van recht. Te betalen voor zijn universitaire studies, ze begonnen in de mannequinât op de leeftijd van 18 jaar. Ze nam snel het spel en het opgeven van zijn studie een contract te ondertekenen met de Elite-agentschap. Hoewel vastbesloten om te bewijzen dat haar schoonheid is niet zijn enige wapen, Monica Bellucci neemt comedy. In 1990 maakte ze haar eerste stappen in de voorzijde van de camera's, het spelen in een tv-film. Na een kleine rol in "Dracula" Coppola in 1992, Monica draait in een paar films Italianen, maar is teleurgesteld over de rollen die worden voorgesteld en besloten om de structuur en zijn carrière begonnen met het veroveren van de Franse cinema.
In 1996, speelde ze in "The Apartment". Deze film zal een openbaring voor een publiek en critici, de prachtige Monica Cesar is genomineerd in de categorie "Best Female Hope." Vincent Cassel, haar partner in de film wordt zijn partner in het leven (ze hebben een dochter, Deva, geboren in 2004) en de kinderen loopt het volgende jaar in 'Doberman'. Opgemerkt door verschillende Amerikaanse regisseurs, Monica begint al in 2000 in een Hollywood-carrière te spelen in "vermoeden". Splitsing haar tijd tussen Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten, Monica Bellucci is om een wereldwijd ster en wordt alom erkend als zodanig. Het gaat rollen en "The Passion du Christ" van Mel Gibson in 2004 tot "Hoe Tu M'aimes?" door Bertrand Blier in 2005 en "Napoleon and Me" van Paolo Virzi in 2006, Monica bewijst dat zij zich op hun gemak in alle registers en voor het plezier van zijn fans elke dag talrijker. In 2008-09, zijn boek is nog steeds schieten en ook een ontmoeting met de Italiaanse bomba zal worden getoond aan de kassa "De Tweede Breath", "Pazzo Sangue", "het prive-leven van Pippa Lee", enzovoort.

Monica Bellucci Biographie auf Deutsch - Monica Bellucci Biography in English - Monica Bellucci Biografía en español - Monica Bellucci Biografia in italiano - Monica Bellucci Biographie en Français - Monica Bellucci Greek Biography - Monica Bellucci Biografie in het Nederlands - Monica Bellucci Biografia em Português - Monica Bellucci Biografia w jezyku polskim - Monica Bellucci Biography in Russian