Ludwig Van Beethoven

Ludwig van Beethoven werd geboren op 17 december 1770 in Bonn. Hij is de oudste van een gezin van zeven kinderen. Zijn vader, muzikant, wil hem aan te stellen als een kind Prodigy en te dien einde instills een strenge muzikale opvoeding. In 1778 heeft de jonge Ludwig geeft zijn eerste openbare uitvoering in Keulen. Het is opgevallen door Gottlob Neefe, die erkent de buitengewone capaciteiten van Beethoven, stelt voor in de plaats van zijn vader in zijn rol als opvoeder. In 1782, Beethoven publiceerde zijn eerste werk: 9 variaties in C klein voor piano. Zij spreken over hem als een toekomstige Mozart, de ontmoeting tussen de twee mannen die in 1787, tijdens de eerste reis door Ludwig in Wenen. In datzelfde jaar wordt gemarkeerd door de dood van zijn moeder. Zijn vader zat steeds niet in staat is te zorgen voor de opvoeding van zijn jongere broers, Ludwig ontfermt zich over zijn hele leven.
In 1792, Beethoven naar Wenen, waar hij werd een van de dominante persoonlijkheden van de muzikale wereld. Hij besteedt veel van zijn tijd aan de samenstelling. Vanaf 1794 begon hij te interpreteren zijn werken in het openbaar. Als hij zijn eerste symfonie in 1800, het genie van Beethoven geconstateerd met het schrijven van zijn eerste meesterwerken tot 1802. Het verwerpen van het gebruik van muziek gevestigde vriendschappen verlicht door de liefde, bedreigd door doofheid het leeggoed in de samenstelling van werken grandioos: uitzonderlijke piano sonates, symfonieën 2 tot 8. Voor tien jaar, iets geschreven dat Beethoven is puur geluk, maar vanaf 1813, moe van Wenen en de intriges, zieken, achtervolgd door het idee van de dood, overdonderd door haar doofheid (die in totaal in 1819) het zinken in wanhoop en stilte. Het dankt zijn renaissance tot het schrijven van zijn grote "Missa Solemnis" en het herwinnen van haar verleden geloof in zijn kunst te schrijven sommige van de meest grandioze werken van muziek. Op 26 maart 1827, ziek, hij stierf in Wenen. Ludwig van Beethoven nagelaten aan de mensheid een grote werken die weet van een permanente glorie.

Ludwig Van Beethoven Biographie auf Deutsch - Ludwig Van Beethoven Biography in English - Ludwig Van Beethoven Biografía en español - Ludwig Van Beethoven Biografia in italiano - Ludwig Van Beethoven Biographie en Français - Ludwig Van Beethoven Greek Biography - Ludwig Van Beethoven Biografie in het Nederlands - Ludwig Van Beethoven Biografia em Português - Ludwig Van Beethoven Biografia w jezyku polskim - Ludwig Van Beethoven Biography in Russian