Natasha Bedingfield

Natasha Bedingfield is geboren op 26 november 1981 in Londen voor de ouders uit Nieuw-Zeeland. Het is getrokken uit de vroegste door de muziek maar niet van een carrière en concentreert zich op de studie psychologie, terwijl die deelnemen aan een kleine groep met zijn broer en zus. Dat is toen zijn oudere broer Daniel zal ontmoeten met succes solo zingen denk dat Natasha kan ook het begin van een muzikale carrière. Het heeft een eerste single in het voorjaar van 2004. De titel kan worden gevonden snel in het trio verkopers en Natasha stralend de eerste plaats kaarten een paar weken teer met een tweede single.
Het publiek is klaar voor het hosten van een album uit in het begin van 2005. "Ongeschreven", een mengeling van hiphop, gospel, R'n'B ', funk, en électrorock op teksten geschreven door Natasha is een puur geluk en een goede basis voor het begin van een loopbaan. Met zijn tweede album "NB" uitgebracht in 2007 de mooie Natasha zijn thema's die zijn succesvol en zijn 15 boektitels we rillingen en emoties.

Natasha Bedingfield Biographie auf Deutsch - Natasha Bedingfield Biography in English - Natasha Bedingfield Biografía en español - Natasha Bedingfield Biografia in italiano - Natasha Bedingfield Biographie en Français - Natasha Bedingfield Greek Biography - Natasha Bedingfield Biografie in het Nederlands - Natasha Bedingfield Biografia em Português - Natasha Bedingfield Biografia w jezyku polskim - Natasha Bedingfield Biography in Russian