Daniel Bedingfield

Daniel Bedingfield is geboren in Nieuw-Zeeland op 3 december 1979. Maar hij bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Londen, Engeland. Vanaf de leeftijd van 6 jaar, schreef hij zijn eerste songs en het nemen van pianolessen. Hoewel het nog op de lagere school, richtte hij een kleine groep met haar zusters, baby's rock sterren te geven vertegenwoordiging op school beurzen.
Hoewel hij een passie voor muziek, Daniel de betrokkene een heel ander gebied, het ontwerpen van de website. Maar voor ontwerpers, die was dan een hobby wordt van cruciaal belang. Hij realiseert zich dat hij leeft alleen voor muziek compositie en begint zijn eerste album "Gotta Get via deze" uitgebracht in 2002. De single "Je bent niet de" eerste elektronische werkt zeer goed in de clubs, maar dit is de versie die het mogelijk maakt opnieuw een breder publiek te voldoen aan een jonge getalenteerde zangeres.
Zijn droom: Amerika veroveren ... Op weg naar deze zoektocht, een uittreksel uit zijn tweede album wordt uitgebracht in Groot-Brittannië en verhuizen naar een eerste plaats bij de verkoop van cd's. Zijn talent wordt beloond maar een paar maanden na de release van het album door een Brit Awards.
Helaas, er hangt een schaduw op de tafel in 2003. Sterker nog, de zanger was ernstig gewond bij een verkeersongeval. Hij keerde terug naar Australië, waar hij nog steeds zijn herstel. Hij schreef er zijn tweede album, maar is opnieuw getroffen door pech, omdat de piraat netto hem vliegen zijn nieuwe composities. Maar het album nog worden vrijgegeven in februari 2005.

Daniel Bedingfield Biographie auf Deutsch - Daniel Bedingfield Biography in English - Daniel Bedingfield Biografía en español - Daniel Bedingfield Biografia in italiano - Daniel Bedingfield Biographie en Français - Daniel Bedingfield Greek Biography - Daniel Bedingfield Biografie in het Nederlands - Daniel Bedingfield Biografia em Português - Daniel Bedingfield Biografia w jezyku polskim - Daniel Bedingfield Biography in Russian