Emmanuelle Béart

Emmanuelle Béart werd geboren op 14 augustus 1963 in GASSIN, (een dorp boven Saint-Tropez). Zij heeft haar eerste film ( "de loop van de haas door de velden" Rene Clement) in 1972.
Aan het begin van de 80 jaar is ze gedurende enige tijd een school Parijse drama ze links voor verschillende inzet: "Een verboden liefde" van Jean-Pierre Dougnac dan "L'Amour rustig" van Edouard Molinaro. Het is over het filmen van de film ontmoette zij Daniel Auteuil, met wie ze zullen delen tien jaar van zijn leven en een kind hebben (Nelly).
In 1985 bleek ze "Manon des Sources", Claude Berri, die blijkt voor het publiek .. Voor zijn interpretatie, ze won de Cesar voor Beste Vrouwelijke ondersteunende rol. Troublante, mooie, getalenteerde, het valt niet binnen de inrichting te kiezen zijn personages en is zeer comfortabel in het register dramatisch, "Les Enfants du stoornis' of 'Nelly en Monsieur Arnaud" zijn het bewijs.
In 1996 werd ze internationnalise zijn carrière met het spelen in "Mission Impossible" samen met Tom Cruise, dan weg voor enige tijd in de felle lichten. Van 1999 Emmanuelle terug op de voorkant van het podium en ging schieten. In 2001, 2003 en 2004 is het aanwezig zijn op het Cannes Film Festival. Zowel de eerste keer aan de officiële competitie "De Rehearsal" en "Les Egarés", in 2004 is een lid van de jury.
Actrice nauwgezet in de uitstraling en charme envoutant, Emmanuelle Béart heeft veroverde de harten van de toeschouwers die hebben verheven tot de rang van de grootste actrices. In 2008 na de poster "Disco" is, wordt de generieke "mij en mijn Stars" en "Vinyan".

Emmanuelle Béart Biographie auf Deutsch - Emmanuelle Béart Biography in English - Emmanuelle Béart Biografía en español - Emmanuelle Béart Biografia in italiano - Emmanuelle Béart Biographie en Français - Emmanuelle Béart Greek Biography - Emmanuelle Béart Biografie in het Nederlands - Emmanuelle Béart Biografia em Português - Emmanuelle Béart Biografia w jezyku polskim - Emmanuelle Béart Biography in Russian