Kim Basinger

Kim Basinger werd geboren op 8 december 1953 in Athens (Georgia, Verenigde Staten). Het is van Zweedse afkomst, de Duitse en de cherokee. Na een passage in de middelbare school, waar ze zich Keith Strickland van de B-52's, de betrokkene een loopbaan van een model aan de makelaar Eileen Ford. Bekend om zijn schoonheid, de producenten besloten om hem een kans om een actrice. Het is dan ook verschijnen in de serie "De man die drie miljard waard was" in 1974, in "Funny Ladies" twee jaar later, of in de mini-serie "Zolang er mannen", zegt hij zal haar mogelijkheden als actrice. Zijn eerste echt grote rol in de film, won ze in 1983, in de rol van James Bond girl in 'Never Nooit Meer ", een aflevering" officieuze "James Bond (gespeeld door uitzonderlijk dan Sean Connery) en geproduceerd door Irvin Kershner (The Empire Stakingen tegen).
Succesvolle internationale troepen, Kim Basinger ging films en het succes: "drink-en Déboires" Blake Edwards, "The Best", Barry Levinson, "9 weken 1 / 2", Adrian Lyne voortbewegen op de toppen. Ze trouwt met Alec Baldwin in 1993 en na het filmen van de "prêt-à-porter" het paar besloten om een stap terug te geven aan de geboorte van hun dochter, Ireland Eliesse in 1995. In 1996, Kim Basinger karakter teken voor "Boxing Helena", dan shirking haar verplichtingen na te komen. Proceedings. Ze verliest het geval is, is $ 8 miljoen, failliet wordt verklaard, isoleert zich in Hollywood. In 1997 ging ze definitief teken zijn terugkeer onder de voogdij van Curtis Hanson, in de rol van het call-girl Lynn Bracken "LA Confidential '. Zijn prestaties leverden hem een Oscar voor de beste ondersteunende actrice. Een bitsige echtscheiding aan het einde van 90 jaar om een lange periode van pech, en sinds 2000 Kim Basinger terug naar een stabiel tempo en bezoek ons op het grote scherm: "8 Mile" in 2000, "Cellular" in 2004 of "The Sentinel" 2006.

Kim Basinger Biographie auf Deutsch - Kim Basinger Biography in English - Kim Basinger Biografía en español - Kim Basinger Biografia in italiano - Kim Basinger Biographie en Français - Kim Basinger Greek Biography - Kim Basinger Biografie in het Nederlands - Kim Basinger Biografia em Português - Kim Basinger Biografia w jezyku polskim - Kim Basinger Biography in Russian