Misha Barton

Mischa Barton werd geboren op 24 januari 1986 in Londen. Aangetrokken door de zeer vroeg stadium, zij verlaten voor New York op de leeftijd van 9, en het spelen van démare zijn carrière in het theater. Daarna werd ze gekozen om een rol te spelen in de serie een hit in de Verenigde Staten. Zij oordeelde dat de rol 3 jaar.
Dan het grote scherm, zij bleek in vele films, genegeerd openbare frans dergelijke "taart", "Lost and Delirious', 'Frankie en Hazel" of "overgeslagen Parts". Ze landde een kleine rol in de "Coup de Foudre in Notting Hill" en een meer belangrijke verschijning in "Het zesde zintuig '.
In 2001 is geopenbaard aan de wereld door houdende het sublieme Marissa Cooper in de prachtige serie "Newport Beach". Met zijn perfecte lichaamsbouw en zijn gemak op het podium, ze veroverde de zwaarste taak. De prachtige Londen vandaag de covers van tijdschriften en volkeren is de nieuwe muze van een merk op het gebied van cosmetica.

Misha Barton Biographie auf Deutsch - Misha Barton Biography in English - Misha Barton Biografía en español - Misha Barton Biografia in italiano - Misha Barton Biographie en Français - Misha Barton Greek Biography - Misha Barton Biografie in het Nederlands - Misha Barton Biografia em Português - Misha Barton Biografia w jezyku polskim - Misha Barton Biography in Russian