Jenifer Bartoli

Jenifer Bartoli werd geboren op 15 november 1982 in Nice (Frankrijk) (schorpioen opkomende SAGITTAIRE). Jenifer stoppen studies na verdubbeld zijn tweede en zelfs als het enige tijd begon tijdens de opleiding préparatrice apotheek is het lied dat trekt. In 1997 heeft zij deelgenomen aan het programma "Van Seed Star" maar niet te doorboren. Ze verhuisde naar Parijs en ging verschillende oneven banen. In 2000 heeft zij deelgenomen aan het gieten van "Star Académy" is gewonnen dit zingen concurrentie. Zijn leven rocker, ze geregistreerd eponymous haar debuutalbum met buizen als "zon" of "J'Attend L'Amour". Succes is het rendez-vous, meer dan 900000 exemplaren werden verkocht binnen een paar maanden en Jenifer Bartoli is het bewijs dat het een echte kunstenaar.
In 2003, het markeert een korte pauze om de geboorte van haar eerste kind (Aaron 5 december, papa is de auteur componist Maxim Nucci) en vervolgens keert terug met zijn tweede album "De Passage" dat zij wilden meer in zijn beeld als de vorige. Dit is weer een succes voor de mooie Jenifer Bartoli, die lijkt te beloven een mooie en lange carrière. Als bewijs, zijn derde aflevering, "Lunatique" vrijgegeven aan het einde van 2007 luidt een triomfantelijke tocht voor begin 2008.

Jenifer Bartoli Biographie auf Deutsch - Jenifer Bartoli Biography in English - Jenifer Bartoli Biografía en español - Jenifer Bartoli Biografia in italiano - Jenifer Bartoli Biographie en Français - Jenifer Bartoli Greek Biography - Jenifer Bartoli Biografie in het Nederlands - Jenifer Bartoli Biografia em Português - Jenifer Bartoli Biografia w jezyku polskim - Jenifer Bartoli Biography in Russian