Drew Barrymore

Drew Barrymore werd geboren op 22 februari 1975 in Los Angeles. Ze groeide op in het hart van de zevende kunst als het is de dochter van acteur John Barrymore, en goddaughter van Steven Spielberg. Zijn lot is alles al in kaart gebracht. A 1 jaar lijkt het op het kleine scherm in een ter plaatse het volgende jaar en is ze gezien in een tv-film "Suddenly Love". Een geloof dat de film is aangeboren bij de meisjes. In 1980, toen zij werd slechts 4 jaar maakte ze haar eerste stappen op het grote scherm in 'Beyond Van Réél "en in" ET "in 1982. Twee films die het voortbewegen van de baby ster rang van de super ster!
Maar het meisje vervolgens tiener donker in drugs en alcohol. Zijn carrière stagneert, lijkt het meer dan in serie B, waarin zij doet dat kleine rollen. Maar nadat hij het slachtoffer meerdere désintox genezen, ze besloten om de handen te blazen en zijn carrière. Ze vindt een leidende rol in 'Poison Ivy' Shea Ruben. Toen vonden we in verschillende komedies, zoals' Tomorrow is Mary "," 1 tot 3 Duplex ',' College houding "en" Charlie's Angel "maar ook produceert.
De tijd waarin ze leefden voor een paar jaar is heel ver, de prachtige Drew is een poster van "Liefde en Amnesia" en ingewijd zijn ster op de Walk of Glory te Hollywwood in 2004. Actrice en producent, werd ze in 2007 op de schermen van "Lucky You" en "Come Back". In 2008, het prachtige Drew is het erover hebben, door het schenken van een miljoen dollar te helpen strijd tegen de honger in de wereld.

Drew Barrymore Biographie auf Deutsch - Drew Barrymore Biography in English - Drew Barrymore Biografía en español - Drew Barrymore Biografia in italiano - Drew Barrymore Biographie en Français - Drew Barrymore Greek Biography - Drew Barrymore Biografie in het Nederlands - Drew Barrymore Biografia em Português - Drew Barrymore Biografia w jezyku polskim - Drew Barrymore Biography in Russian