Brigitte Bardot

Brigitte Bardot werd geboren op 28Septembre van 1934 in Parijs. Zijn vader, een ingenieur, veertien jaar ouder dan haar moeder, dat zal groeien tot Brigitte studeerde muziek en dans.
Een vijftien jaar, Brigitte verschijnt voor het eerst in de review-modus "Zij" en maakte een inval gemerkt van de film in 1952 in "Le Trou Normand '.
Datzelfde jaar toerde ze in twee andere films en de ontmoeting met de regisseur Roger Vadim, met wie ze zal trouwen malgrès een ouderlijke weigering als een minderjarige. Dat unie duurde ongeveer vijf jaar.
In 1953, charmant en prachtig, Brigitte maakt haar debuut in de Amerikaanse film samen met Kirk Douglas in de "wet van de liefde"
Door zijn charme, zijn persoonlijkheid, halverwege de engel, half-demon, zijn blik van provocerende student (kunnen we gaan zelfs zover te zeggen dat het heeft geleid tot jonge Franse mode mini-rok?) " zal dat succes en zal zelfs een opmerkelijke en merkte een Franse chanson. Sterker nog, geholpen door Serge Gainbourg ze gevonden met een aantal albums en vele buizen onder de 80 nummers (Harley Davidson, wil ik u vertellen ..., Bonnie en Clyde ....)
Bovendien, Charles De Gaulle, die aprécie Brigitte veel voor zijn kwaliteiten die hij voornemens is te worden het model voor Marianne (symbool van de Franse Republiek). Zij aanvaardt en geeft dus aan miljoenen frans bewonder haar schoonheid Republikeinse voor meerdere jaren (hij wordt vervangen door Catherine Deneuve in 80 jaar.)
Louis Malle wil opnieuw naar Viva Maria, Michel Deville ons deze vrolijke en mutine in The Bear en de pop, Robert Enrico voldaan Lino Ventura op de knieën in Boulevard rum, Vadim horloge seductress unrepented.
Tijdens de veertig jaar, Brigitte besloten zich terug te trekken uit de entertainment wereld en vestigen in zijn huis in Saint Tropez (Zuid-Frankrijk). Ze bleek in meer dan vijftig films. Het zal nu zijn leven wijden aan dieren via zijn stichting voor de bescherming van de rechten van dieren (zeehondenbaby's, ezels leven ...)
Ze trouwt voor de derde keer met Bernard d'Ormales in 1992. In 1997 werd ze verkocht zijn villa in Saint Tropez met dit geld en het geeft een nationale status aan haar stichting en verplicht de Franse staat en de erkenning van de verdiensten van haar actie voor de dieren. Zijn liefde voor dieren is niet gelijk aan de mens, omdat Brigitte Bardot werd veroordeeld tot 5 keer in 11 jaar voor "racistisch". In 2009 werd Louise die belichamen Brigitte Bourgoin bioscoop in "Serge Gainsbourg: Heldhaftige Life" een film biografie over het leven van de zanger.

Brigitte Bardot Biographie auf Deutsch - Brigitte Bardot Biography in English - Brigitte Bardot Biografía en español - Brigitte Bardot Biografia in italiano - Brigitte Bardot Biographie en Français - Brigitte Bardot Greek Biography - Brigitte Bardot Biografie in het Nederlands - Brigitte Bardot Biografia em Português - Brigitte Bardot Biografia w jezyku polskim - Brigitte Bardot Biography in Russian