Tyra Banks

Tyra Banks werd geboren op 04 december 1973 in Los Angeles. Avantagée door een plastic onberispelijke, begon zij een modellering loopbaan op de leeftijd van 17 jaar en werkte voor de grote mode-frans voor een jaar in Parijs.
Bij zijn terugkeer naar de VS werkte ze voor veel grote merken en haar optredens in de pagina's van tijdschriften. Maar ze is meer en meer gepassioneerd naar de bioscoop is niet te proberen in de gemiddelde productie: "Fever in Columbus Universiteit in 1995," allergisch voor liefde "in 1999," Halloween Resurrection "in 2002, en ga zo maar door. Er wordt geen rekening uit zijn carrière in film en draait in opvolging van de animatie van een uitzending van real-tv later in het nummer in het begin van 2004, terwijl het verlaten van een enkele. De mooie Tyra is nog zoeken, maar we kunnen inzet zal het uiteindelijk vinden van haar stem en dat het publiek zal volgen.

Tyra Banks Biographie auf Deutsch - Tyra Banks Biography in English - Tyra Banks Biografía en español - Tyra Banks Biografia in italiano - Tyra Banks Biographie en Français - Tyra Banks Greek Biography - Tyra Banks Biografie in het Nederlands - Tyra Banks Biografia em Português - Tyra Banks Biografia w jezyku polskim - Tyra Banks Biography in Russian