Corinne Bailey Rae

Corinne Bailey Rae werd geboren op 26 februari 1979 in Engeland. Ze start de muziek-school, waar ze studeerde klassieke viool alvorens te zingen. Ze zingt in het koor van zijn kerk en werd hoofd stem. Op de leeftijd van vijftien jaar, ze gevormd zijn eerste groep (Helen) en gericht zijn geheel door vrouwen metaal. De groep ondertekende een contract met een platenmaatschappij, maar de bassist die zwanger is kort na de conclusie van het contract ondertekenen en het einde van de groep.
Corinne vervolgde haar studie en zichzelf te ondersteunen, houdt ze de kleedkamer van een jazz club. Daar maakte de ontdekking van deze muziek en valt in liefde voor het geluid. In dezelfde club die ze ontmoette saxofonist Jason Rae die later haar man in 2001. Gedurende de drie jaar na Corinne werkt aan solo producties en werkt samen met diverse groepen die in staat stelt om opgemerkt te worden door Mark Hill (Craig David's mentor). Ten slotte kan zij haar werkzaamheden en bracht hij zijn eerste solo-album in 2006. Totally fascinerend en ziel is een openbaring voor het publiek ontdekt dat deze jonge vrouw met een zonnestraal. In 2010 Corinne Bailey Rae keert terug met haar tweede album "The Sea" en neemt ons opnieuw in zijn wereld van snoep.

Corinne Bayley Rae Biographie auf Deutsch - Corinne Bayley Rae Biography in English - Corinne Bayley Rae Biografía en español - Corinne Bayley Rae Biografia in italiano - Corinne Bayley Rae Biographie en Français - Corinne Bayley Rae Greek Biography - Corinne Bayley Rae Biografie in het Nederlands - Corinne Bayley Rae Biografia em Português - Corinne Bayley Rae Biografia w jezyku polskim - Corinne Bayley Rae Biography in Russian