Chimène Badi

Chimène Badi werd geboren op 30 oktober 1982 in Villeneuve-sur-Lot (Frankrijk). Sinds de leeftijd van zes, ze heeft een obsessie: naar een zanger, hoewel op dat moment, haar droom was om deel te nemen aan de Ecole des fans. Daarna, niet wetend hoe om de show-biz, volgt verstandig voedsel studies tot 2002, waar zij besteedt het gieten van popsterren en bewaard. Het maakt niet winnen deze wedstrijd, maar de kracht, schoonheid en het unieke karakter van zijn stem zijn gemerkt en Chimène Badi kunt zijn eerste single "We Tot het begin van 2003. De titel kreeg een warm onthaal van het publiek en het eerste album Chimène Badi lot in de nasleep. In 2004, het lot tweede album "Tell Me What You M'aimes" bevestigt die al het talent van de jonge vrouw.
Het werd een ware kunstenaar, Chimène vult de Olympia meerdere nachten op rij in 2005 en maakte van de gelegenheid gebruik om een live-album hetzelfde jaar. Pas eind 2006 te vinden Chimène Badi over een nieuw studio-album ( "The Mirror") geregistreerd tussen Los Angeles en Parijs en waarvoor het is gemaakt begeleiden grootste (Sardou, Obispo, enz.) .

Chimène Badi Biographie auf Deutsch - Chimène Badi Biography in English - Chimène Badi Biografía en español - Chimène Badi Biografia in italiano - Chimène Badi Biographie en Français - Chimène Badi Greek Biography - Chimène Badi Biografie in het Nederlands - Chimène Badi Biografia em Português - Chimène Badi Biografia w jezyku polskim - Chimène Badi Biography in Russian