Pierre Bachelet

Pierre Bachelet werd geboren op 25 mei 1944 in Parijs. Hij bracht zijn jeugd door in Calais en vervolgens naar Parijs, waar hij lezen en studeerde film voor het doen van zijn militaire dienst in het leger dienst film. Hoewel schrapen gitaar in de Parijse cabarets, werkte hij van 1968 tot een goed voorbeeld van een televisie. In 1972 werd hij een documentaire over Pablo Picasso en het volgende jaar opgenomen zijn eerste 45 ronden. Maar tijdens deze 70 jaar heeft hij het grootste deel van zijn tijd op de samenstelling van filmmuziek zoals "Emmanuelle", "Singing In The Victory" of "Les Bronzés Font Du Ski." In 1980 heeft hij releases een tweede album dat heeft zijn eerste succes "Het is inderdaad" dan kan het album in 1982, die gaf het grote publiek met de titel "Corons".
Andere albums volgen een gestage tempo: "Ontdek Amerika" in 1983), "poppenspeler" in 1985, "twintig jaar" in 1987, "Man in White" 1989 "The City het zij zo "In 1995," A Simple Man "in 1998," Een ander Light "in 2001 en tenslotte een album eerbetoon aan Jacques Brel" You Do We Quittes Nee "in 2003. In 2001, hij had gevierd twintig jaar van haar liedjes op de Olympia voor een vol huis als elk van haar concerten sinds Pierre Bachelet was in de eerste plaats een populaire zanger. Hij overleed op 15 februari 2005 na een lange ziekte.

Pierre Bachelet Biographie auf Deutsch - Pierre Bachelet Biography in English - Pierre Bachelet Biografía en español - Pierre Bachelet Biografia in italiano - Pierre Bachelet Biographie en Français - Pierre Bachelet Greek Biography - Pierre Bachelet Biografie in het Nederlands - Pierre Bachelet Biografia em Português - Pierre Bachelet Biografia w jezyku polskim - Pierre Bachelet Biography in Russian