Hugues Aufray

Hugues Aufray, wiens echte naam Jean Auffray, werd geboren op 18 augustus 1929 in Neuilly-sur-Seine. Hij groeide op in de Tarn, en dan na de scheiding van haar ouders in Madrid, waar zijn vader verrekend. In 1948, Hughes verhuisde naar Parijs om de loop van de Schone Kunsten, maar de schaarse middelen niet mogelijk is om zijn studies en hij zong in de straten en cabaret te voldoen aan zijn behoeften tot 1959. Dit jaar won hij een zingende concurrentie en ondertekent een contract met de platenmaatschappij Barclay. Zijn eerste 45 ronden snel ( "Wie Y'Avait Fanny Chantait") en Maurice Chevalier verzocht hem te komen zingen in New York. Hugues valt in de ban van de VS en de volksmuziek. Het systeem registreert aan de hand van een song van de Amerikaanse mariniers, de titel "Santiano" in 1961 en zijn carrière begon letterlijk met de release van het album "Aufray Chante Dylan" in 1965.
Gedurende 6 jaar, zal het verplaatsen tours, albums en pijpen "Stewball" of "Celine" en dan op weg van de glitter van de wereld om te wonen met zijn vrouw en kinderen in haar boerderij Ardèche. Het maakt niet afzien van zijn carrière tot nu toe geregistreerd en een paar albums ( "transatlantische" in 1977, "Aufray Trans Dylan" in 1995, "Hugues Aufray zingt Felix Leclerc" in 2005, en ga zo maar door.) Die het mogelijk maken troubadour aan de moderne tijd blijft een van chouchous publiek door de waarden van vriendschap en tolerantie, dat hij geeft in zijn songs.

Hugues Aufray Biographie auf Deutsch - Hugues Aufray Biography in English - Hugues Aufray Biografía en español - Hugues Aufray Biografia in italiano - Hugues Aufray Biographie en Français - Hugues Aufray Greek Biography - Hugues Aufray Biografie in het Nederlands - Hugues Aufray Biografia em Português - Hugues Aufray Biografia w jezyku polskim - Hugues Aufray Biography in Russian