Richard Ashcroft

Richard Ashcroft is geboren september 11 1971 te Billinge (Engeland). Hij klimt een rockband met vrienden van de middelbare school en werd al snel de charismatische leider. De Verve is de naam van de groep, zijn eerste album ( "A Storm in Heaven") in 1993 zonder succes, dan is de volgende in 1995 ( "A Northern Soul") volgt dezelfde weg in incognito . In 1997, met de titel "Bittersweet Symphony" van de groep is eindelijk erkend voor zijn talent en het album "Urban hymnen" loopt tot zeven miljoen exemplaren van over de hele wereld.
De media-druk wordt te groot en de groep splitst zich kort na de release van het album. Richard dan lanceert solo met een eerste test "Iedereen met Alone" waarop hij bevestigde zijn talent met zijn stem. Het succes te helpen, Richard teruggekeerd in 2002 met "Human voorwaarden 'die bij Brian Wilson, de voormalige leider van de Beach Boys. Na een periode waar hij drugs en had een dissolute leven, Richard Kate Radley getrouwd en had 2 kinderen met haar rijper wordt en assagi voelt hij zich op zijn laatste album "Sleutels tot de wereld" kwam uit in 2006 . Op melodieën soms rock ballads, of het meer melancholieke klanken, dan rijzen er een aantal teksten vormige aanklacht op de wereld, haar leider en haar afwijkingen.

Richard Ashcroft Biographie auf Deutsch - Richard Ashcroft Biography in English - Richard Ashcroft Biografía en español - Richard Ashcroft Biografia in italiano - Richard Ashcroft Biographie en Français - Richard Ashcroft Greek Biography - Richard Ashcroft Biografie in het Nederlands - Richard Ashcroft Biografia em Português - Richard Ashcroft Biografia w jezyku polskim - Richard Ashcroft Biography in Russian