Arthur H

Arthur H, wiens echte naam Higelin, werd geboren op 27 maart 1966 in Parijs. Zoon van Jacques Higelin en Nicole Courtois, het talent dat hij erfde van zijn ouders, maar niet aarzelen een gratis zelf uit deze indruk door middel van een stadium naam aan een eerste snelkoppeling. Sinds de late jaren 80, is deze merkwaardige dichter Frankrijk reist met zijn muziek en zijn volledige jazzie van humours. Zijn eerste album eponymous voldoet aan zijn klein succes in 1990 en de tweede "Cool Jazz" leverden hem een overwinning muziek in 1993. Zijn carrière werd gelanceerd vanaf het gezag en een kruissnelheid van meer dan gezond is. In 1998 huwde hij op het podium in Los Angeles aan het einde van een van zijn concerten de moeder van zijn twee kinderen Alexandra Mikhalkova (het is ook haar bas), waaruit blijkt dat indien nodig het is echt hurluberlu, maar ook ontroerende. In 2005, Arthur H heeft zijn nieuwe album "Goodbye droefheid" clip waarvan het vlaggenschip titel "Is What You Do?" (een duet met M) wordt beloond in 2006 door Victoire de la Musique voor beste videoclip van het jaar.
Kunstenaar de onuitputtelijke muzikale creativiteit, Arthur H terug in 2008 met het opus "De Man Van Wereld" op, die hij niet aarzelen om mix van alle stijlen (poëzie groovie, funk planant, pétage leiden georganiseerd hypnotisantes woorden, disco en RnB) om twaalf titels die uitnodigen reizen.

Arthur H Biographie auf Deutsch - Arthur H Biography in English - Arthur H Biografía en español - Arthur H Biografia in italiano - Arthur H Biographie en Français - Arthur H Greek Biography - Arthur H Biografie in het Nederlands - Arthur H Biografia em Português - Arthur H Biografia w jezyku polskim - Arthur H Biography in Russian