Tina Arena

Tina Arena, wiens echte naam Filippina Lydia Arena, werd geboren op 1 november 1967 in Melbourne, Australië. Van jongsaf, kleine Tina zingt en de indruk van zijn eerste publieke tijdens een familie bruiloft. Subjugués door de schoonheid van haar stem, de moedermaatschappij van een tv-programma 'Jong Talent tijd "waaraan hij zal deelnemen elke week voor zes miljoen kijkers voor bijna 7 jaar. Ze verliet de televisie te wijden zich aan het leren van de handel en te ontwikkelen, zowel in zang en drama.
Tot slot, als u zich klaar, ze kwam uit in 1989 zijn eerste album: "sterk als staal" die won een onmiddellijk succes. Een van de singles van het album op de tweede plaats komt het best verkopende jaar. Bevordering van het album afgerond, Tina neemt een haakjes in zijn carrière te spelen in een musical. In 1994, zijn tweede album "Vraag niet" stromende 2 miljoen exemplaren van over de hele wereld. De single "Chains" is ingedeeld in alle hitlijsten, Australië naar de VS via Engeland. Maar het publiek het frans boude en pas in 1998, en de buis "De meeste High Jump", zodat het wordt herkend en ontdekt miljoenen fans. Veroverd door Frankrijk, Tina Arena werkt in 2001 op het album "Just Me" met David Hallyday, Jacques Veneruso en Pascal Obispo. In 2005, Tina, nogmaals van harte bedanken het Franse publiek met het album "Another Universe", zijn eerste album volledig in het Frans. Componist en performer sympathie kunnen rekenen en de nummers gevuld met gevoelens, gedichten en verhalen ze zingt met een unieke talent, Tina Arena is uitgegroeid tot een internationaal bekende kunstenaar die nog niet is afgerond verbaast ons. Het toont ons weer eens uitgebreid zijn talent met het album "7 Lives", kwam uit in het begin van 2008, die in dertien titels, zij vertelt verhalen en emoties.

Tina Arena Biographie auf Deutsch - Tina Arena Biography in English - Tina Arena Biografía en español - Tina Arena Biografia in italiano - Tina Arena Biographie en Français - Tina Arena Greek Biography - Tina Arena Biografie in het Nederlands - Tina Arena Biografia em Português - Tina Arena Biografia w jezyku polskim - Tina Arena Biography in Russian