Fiona Apple

Fiona Apple is geboren op 13 september 1977 in New York actoren ouders die scheiden als ze ouder zijn dan vier jaar. De integratie in de school niet goed en het is afgewezen door de andere kinderen die geeft hem het ergste bijnaam en maakte hem het vertrouwen verliezen. Ze ontsnapte het leren van de piano op de leeftijd van acht en schreef zijn eerste songs toen ze pas 12 jaar nadat ze het slachtoffer van verkrachting. Op 16, moe van New York, ging ze naar haar vader in Los Angeles zijn studie te voltooien en om een demo-tape.
Aan het einde van 1993, met een vriend, ontmoette zij de producent Andrew Slater die bood hem om een album. Fiona werkt aan nieuwe nummers voor twee jaar en in 1996 het album uitgebracht, getiteld "Getijde". De ontvangst van het publiek is vrij positief en Fiona loopt tijdens de lange maanden van kamers in theaters in de hele staat. In 1999 Fiona keert terug met een nieuw album onder eindeloze (wanneer de pion Hits hij denkt dat de conflicten als een koning wat hij weet gooit de slagen wanneer hij gaat naar de ring Er is geen instantie voor de slagman wanneer je geest is je kan dus als je gaat Solo, bent u nu uw eigen hand en onthoud dat diepte is de grootste van de hoogte en als u weet waar uw stand, dan weet je waar aan land en als je valt zal het niet uit, cuz u weet dat u hebt gelijk ), Mix van soul, funky, hip-hop op rhytmes syncopische herinnerend aan de jazzy geest, maar het is meestal tekst, een zeldzame oprechtheid, in combinatie met zijn prachtige en krachtige stem, dat maakt dit album is een nieuwe succes. Het meisje gisteren afgewezen door de andere wordt zeer gerespecteerd, en Fiona is trots op haar succes zelfs als het moeilijk was om te beginnen om het te begrijpen.
Na een lange periode van stilte, de nieuwe Fiona Apple album, Buitengewoon Machine, het einde van 2005. Het werk van het huis schijf tijdens de productie van het album geeft een vreemd resultaat niet in overeenstemming is met name de oprichting eerder Fiona.

Fiona Apple Biographie auf Deutsch - Fiona Apple Biography in English - Fiona Apple Biografía en español - Fiona Apple Biografia in italiano - Fiona Apple Biographie en Français - Fiona Apple Greek Biography - Fiona Apple Biografie in het Nederlands - Fiona Apple Biografia em Português - Fiona Apple Biografia w jezyku polskim - Fiona Apple Biography in Russian