Kareen Antonn

K. Antonn werd geboren in 1981 aan de ouders van Griekse oorsprong en Spaans. Dit is een echte sleutel tot alles wat excèle zowel in dans, comedy dat nummer.
Na de deelnemende als actrice in een aantal korte en middellange lange films en een leidende rol in het theater, minder door de activiteit niet belet hem om zijn muzikale projecten met een opeenvolging van pop-rock groepen geïnspireerd door Alanis Morrissette, U2 en Lenny Kravitz.
Na zijn eerste concerten op de leeftijd van 16 jaar, K. vervolgens smaakte de piano bar voordat hij een zanger van Wandue project met de titel "Koning van mijn kasteel" wandelingen op de top 5. Het was in die periode in 1999 ontmoette zij haar producent-die charmeren door haar talent-neemt op de meest prestigieuze stadia van de wereld. Het gebeurt met sterren zoals JOCELYN BROWN, Change, D-Train, Oliver Cheatham en binding met "Mijn wereld om mij ', geschreven door een titel dat zij heeft de eer te worden opgenomen op de compilatie referentie" In memoriam aan de funk. "
In het luisteren naar interpretatie van het begrip "totale zonsverduistering van het hart", dat komt tot zijn producent gek idee om een duet K. en Bonnie Tyler. De indruk van de stemmen van zijn rivaal, Bonnie Tyler stemt ermee in om een afwijking van de regel dat was bepaald niet opnieuw te registreren zijn eigen werken. Beter nog, het stelt voor om een persoon voor de realisatie van de schijf. De twee vrouwen bevinden zich in een studio in Parijs voor een groots moment van de controle, emotie en artistieke medeplichtigheid. De sessies zullen worden geboren een onstuitbare track, maar ook een echte vriendschap.
Een samenwerkingsverband van prestige dat K. niet, zoals gebruikelijk, werken onvermoeibaar ciselant met toenemende finesse de pop-rock juweeltjes, die zijn eigen nummers voor het opnemen van zijn nieuwe album, uitgebracht in late 2006, en gewoon de titel "K. Antonn."

Kareen Antonn Biographie auf Deutsch - Kareen Antonn Biography in English - Kareen Antonn Biografía en español - Kareen Antonn Biografia in italiano - Kareen Antonn Biographie en Français - Kareen Antonn Greek Biography - Kareen Antonn Biografie in het Nederlands - Kareen Antonn Biografia em Português - Kareen Antonn Biografia w jezyku polskim - Kareen Antonn Biography in Russian