Keren Ann

Keren Ann Zeidel werd geboren op 10 maart 1974 in Caesarea in Israël. Ze groeide tot 11 jaar in Nederland alvorens naar Parijs. Zijn lade in de hand, beoogt zij haar toekomst op verschillende gebieden (informatica, psychologie, enzovoort) maar er is een echt plezier in het schrijven van liedjes. In 1998 heeft zij een groep opgericht ( "Shelby") en een album uitgebracht met wisselend succes, de groep uit elkaar. Kort daarna, Keren ontmoeting Benjamin Biolay. Samen zullen zij schrijven het eerste solo album Keren: "De Biografie van Luka Philipsen" uitgebracht in 2000. Het album, wat anachronistisch, krijgt een warm onthaal van het publiek. In datzelfde jaar, Keren participeert in een groot deel van de effecten van het album van Henri Salvador "Chambre Avec Vue", dat erkenning van de artistieke gemeenschap. In 2002, Keren vrijgegeven zijn tweede album: "The Missing".
In 2003 werkte ze met Bardi Johannsson beschikbaar voor een project onder de naam Lady & Bird, hetzelfde jaar dat gegevens en publiceert de VS een bewerking van "The Missing": "Not Going Anywhere". Na "Nolita" (2004) die kwam te bevestigen al het talent en de gevoeligheid van vrouwen Keren Ann, de jonge componist in 2007 terug in een register, een beetje meer rock met zijn vijfde album simpelweg getiteld "Keren Ann". Nogmaals, wij zijn stem magie sussure de palm van het oor van effecten mooier als de anderen: niet te missen.

Keren Ann Biographie auf Deutsch - Keren Ann Biography in English - Keren Ann Biografía en español - Keren Ann Biografia in italiano - Keren Ann Biographie en Français - Keren Ann Greek Biography - Keren Ann Biografie in het Nederlands - Keren Ann Biografia em Português - Keren Ann Biografia w jezyku polskim - Keren Ann Biography in Russian