Jennifer Aniston

Jennifer Aniston werd geboren op 11 februari 1969 in Californië. Ze groeide op in New York, waar ze bathes in de wereld van entertainment, dankzij zijn vader acteur. Zij trad elf jaar de workshop Drama School Rudolf Steiner en besluit te volgen dezelfde weg als zijn vader en een actrice. In 1987, Jennifer lot afgestudeerd aan de Manhattan High School of Performing Arts en het maakte zijn debuut in het theater. Vanaf 1989 heeft zij versterkt optredens in televisie-series, maar pas in 1994 en de serie 'Friends' te zien succes. Dit succes laat hem toe komen rollen in films sinds 1996, maar het is niet afzien van haar serie op voorwaarde fetish 'Friends'. Heen en weer geslingerd tussen zijn twee werelden, ze een prijs voor zijn talent en actrices tv-serie voor zijn rol in de film "The Good Girl."
In 2003 zijn rol in "Bruce Almighty" wijd openen de deuren van de bioscoop en na tien jaar te spelen in de serie "Friends" Jennifer heeft meer tijd te besteden. De opnames gevolgd, omdat voor het mooie: "Polly en mij," Dérapage "," La Rupture ", enzovoort. Een veel succes voor de actrice ... van de kant tegen het hart, gaat het minder goed, een fluitje van een cent na 5 jaar van gemeenschappelijk leven met Brad Pitt in 2005 links sporen in het hart van Jennifer. Hij hoopt te genezen vinden van de liefde in de armen van Lucas Calvo ... maar deze verhalen van liefde Jennifer werkt niet het moet wel de poster van niet minder dan 6 films in 2008/2009.

Jennifer Aniston Biographie auf Deutsch - Jennifer Aniston Biography in English - Jennifer Aniston Biografía en español - Jennifer Aniston Biografia in italiano - Jennifer Aniston Biographie en Français - Jennifer Aniston Greek Biography - Jennifer Aniston Biografie in het Nederlands - Jennifer Aniston Biografia em Português - Jennifer Aniston Biografia w jezyku polskim - Jennifer Aniston Biography in Russian