Anggun

Anggun wiens echte naam Anggun Cipta Sasmi werd geboren op 29 april 1974 in Jakarta, Indonesië in een adellijke familie die haar in staat stelt volledig te ontwikkelen. Het is zijn vader, goed geïntegreerd in het midden van de show biz Indonesisch, het is het begin van zijn carrière, want als jonge als 7 jaar, zij boekten een schijf voor kinderen. Vijf jaar later, kwam ze een tweede album, plus rock en gericht op een breder publiek, dat voortbeweegt de rang van de ster in zijn land. Ze werd vervolgens succes tot 1993, het jaar of het voldoet aan Georgea Michel, een frans ze trouwt, tegen het advies van zijn familie in 1994. Het jonge paar verhuisde naar Parijs, waar Anggun leert frans en de heropleving van zijn muzikale carrière bij het werk op een album worden uitgebracht in drie verschillende versies, afhankelijk van het land van 1997 tot 1999: "Anggun" (19 titels) voor Azië , "Au Nom De La Lune" (16 titels) voor Europa "en" Snow On The Sahara "(11 titels) voor de VS.
Het succes in Europa veren met de titel "Sneeuw In Sahara" zal een van de buizen was 97. De nieuwe impuls in de loopbaan van Anggun is een succes sinds zijn album verkoopt in meer dan 30 landen en een aantal miljoen exemplaren. Zijn tweede album, "Contraires Wants", uitgebracht in 2000 geconfronteerd met een nieuw internationaal succes en de jonge vrouw vermenigvuldigt optredens met andere kunstenaars of voor de grote oorzaken: "Restaurants du Coeur", geweldige kerst concert in het Vaticaan, soundtrack voor twee films Scandinavische duo met Piero Pelu en Serge Lama, en ga zo maar door. In 2004, ze Medaille Chevalier des Arts et des Lettres van de Franse minister van cultuur voor haar internationale succes en zijn steun voor de Franse cultuur. Na een zeer lange afwezigheid, deels als gevolg van de geboorte van een baby-meisje in november 2007, de prachtige Anggun teruggekeerd in 2008 met zijn vierde album, pop-stedelijke doutont die er niet in slagen om te winnen weer breed publiek (Voor de goede orde "Luminescentie", kwam uit in 2005 is platina).

Anggun Biographie auf Deutsch - Anggun Biography in English - Anggun Biografía en español - Anggun Biografia in italiano - Anggun Biographie en Français - Anggun Greek Biography - Anggun Biografie in het Nederlands - Anggun Biografia em Português - Anggun Biografia w jezyku polskim - Anggun Biography in Russian